sobota 24. augusta 2024

Letné obchodové

Ahojte priatelia 💖


Včera som zistila, že nemám ešte spracované fotky ani z Vianoc 2022 a nie to z Vianoc 2023, ale tak mám kopu fotiek z obchodov, tak vám to sem dám a potom sa už budeme hádam konečne venovať tomu, čo treba:





































streda 21. augusta 2024

2024 Dreamtiopia Mermaid Barbie Orange - Odile

Ahojte priatelia 💕

Pôvodne som nechcela dávať prírastky z tohto roku, kým neukončím rok 2023, ale keďže mi bolo nejaké blbé fotiť vianočné Barbie a podobne cez leto, tak som vzala so sebou na fotenie morskú pannu, ktorú mám doma už dlhšie. Objednávala som ju z Mall.sk  v máji a takmer ihneď som bola donútená pánom Asistentom rozbaliť ju, no k foteniu akosi nie a nie dôjsť.

Tento týždeň som však sama bez mojich chlapov a jeden podvečer po práci som si povedala, že by som ešte mohla stihnúť otvorený park a nafotiť ju vo fontáne. Park bol žiaľ už pred pol ôsmou zatvorený a tak som sa vybrala aspoň na Slnečné jazerá. Treba ich využiť, keď už tu bývam, no nie?


Takto bola v krabičke a už fotky z Jazier:









Všetky kočky z tejto série sú podľa mňa veľmi podarené a obe Odilky vedú na plnej čiare a mnoho zberateľov ich pretelilo. 
Fialovú Odile a Millie si môžete pozrieť u Maťky na blogu :-) 

Letné obchodové

Ahojte priatelia 💖 Včera som zistila, že nemám ešte spracované fotky ani z Vianoc 2022 a nie to z Vianoc 2023, ale tak mám kopu fotiek z ob...