nedeľa 10. marca 2013

Jednoduché cvičenia

Keď som si kúpila Carmen a hľadala som ju u Hanneton. Hanneton v tom článku spomína, že táto bábika má inak vylisované aj pripevnené nožičky, ale spomína, že nemá Fasionistas Swappin Style, ktorú som ja získala pred Carmen, tkaže pre mňa to novinka nebola, teda čo sa týka nôh. Ja som zase predtým ešte nemala telo s kĺbom pod prsiami. Ale späť k téme. To ma prividelo na myšlienku zdokumentovať možnosti mojich najpohyblivejších bábik. A tu to je:
Najprv som zobrala na porovnanie teda dva typy Fashionistas...čo sa týka nožného ústrojenstva, sú na tom úplne rovnako. Kĺb v kolene je teda pohohovateľný aj do strán, lýtka sú zvarované na bokoch.

Potom som si zobrala Barbie, ktorú som kúpila po jednom dievčatku úplnou náhodou(teraz som tomu veľmi rada), vlásky má síce poničené, ale nohy má ako spomína Hanneton, že asi mali predošlé Fasionistas, sú upevnené v lone gumičkou a dajú sa teda úplne vyklopiť a pod kolenom je kĺb, ktorý sa dá polhovať do pravého uhla. Viky má tiež takýto kĺb v kolene, ale nohy má upenvené na štýl nových Fasionistat, teda nie na gumičke. Teda na prvý pohľad vyzerajú ich nôžky rovnaké, ale nie sú. Majú iné možnosti pohybu. Tamara má totiž upevnenie ako mali staré kĺbovky, na porovnanie prikladám fotku Moniky (Happenin Hair Barbie)


Táto bábika je pre mňa stále jedna z top pohyblivých, pretože má v páse ohybný kĺb, s ktorým ju človek dokáže takmer otočiť opačne telo a nohy :)

Na dôkladnejšie porovnanie bábik som ich vyzliekla, aby ste si vedeli porovnať aj odlišnosti v telách, nielen v nohách. SS má akokeby telovú podprsenku, Fashionistas má zase pod prsiami kĺb, ktorú jej umožňuje odtiaľ ju trochu vychyľovať do strán. Ostatné Barbie sú lisoavné čo sa týka tela v jednom kuse.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....