streda 7. septembra 2022

1995 Cut and Style Barbie

Ahojte priatelia :-)  Po dlhšom čase vám prinášam opäť článok a to o opäť o bábike, ktorá je mojim prírastkom z minulého roku. Už si úplne presne nepamätám, kedy ku mne prišla, ale bola v balíku od Honzíka, v ktorom boli tri Barbie a zvyšné dve som ihneď preposlala Zuzke, nakoľko sme takto boli dohodnuté, lebo mne išlo len o túto jednu. 
Jej vzhľad odpovedá jej cene, je značne zničená, jej vlasy sú skrátené asi tak na tretinu, ale ja som proste potrebovala vidieť tú tváričku. 
Tí, ktorí ste so mnou od začiatku môjho blogu, viete veľmi dobre, že k tejto bábike mám obrovské citové puto. Dostala som ju od mojej starkej, keď som mala 10 rokov a plánujem si ju opäť kúpiť kompletnú v krabičke po 30 rokoch opäť, ale jej ceny nie sú úplne príjemné, ale to teraz nebudem riešiť. Niektorí si spomínate, že som si kúpila ryšavú verziu tejto bábiky, ale nebolo to úplne "ono". Veľmi sa však páčila Hanneton a tak teraz býva u nej a urobila jej nádherné fotky, ktoré si môžete pozrieť tu.

Túto bábiku som zatiaľ nepomenovala, čo je u mňa výnimkou a to je práve preto, že si plánujem kúpiť absolútne novú a myslím, že sa budem volať po mojej starkej, obzvlášť, ak už nebude za tie štyri roky medzi nami (tým samozrejme starkú nepochovávam, ale treba si uvedomiť, že je ročník 1939).

No dosť mojich kecov, fotky:








8 komentárov:

  1. Je v celkem pěkném stavu a rozumím tvé potřebě ji mít i nepoužité verzi. Jinak tu ryšavou od tebe stále mám, je krásná a nemám v plánu ji dávat pryč.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že má časť svojho oblečenia a stála len pár korún a má telo v lepšom stave ako Totally Hair, tak možno si ho časom vymenia. Uvidíme.
      To ma veľmi teší, že ju ani neplánuješ dať preč.

      Odstrániť
  2. Ja si na ten Tvoj príbeh nepamätám, keďže som od úplných začiatkoch Tvoj blog nesledovala.🤨🤔🙄
    Na túto "éru" Barbie bábik si pamätám ako na tie "neónové kaderníčky". Tie výrazné farby a ich šaty.💚💛😀
    Myslím, že ešte vyzerá na ten svoj vek celkom slušne. Ja som mala z tejto série len hrdzavé dva príčesky od tej rodinnej známej, od ktorej som mala svoje prvé Mattelky. Dodnes som však nepochopila, prečo mi dala hrdzavé príčesky, keďže nikdy mi nedarovala Barbie, ktorá by nebola blondína. Tak som príčesky so suchými zipsmi využívala na svoje vlasy ako dieťa.🤣 Neskôr sa schemlonovali a vyhodili. Inak mám túto sériu dobre napozeranú v Barbie žurnále.🤩
    Prajem skoré "lacné" kúpenie novej, babička sa môže dožiť aj 100ky! Len ju nepochovávaj.💯 Moja babka bola ročník ´36, síce tu už nie je, ale Tvoja je, tak jej prajem dlhovekosť a radosť zo života.🥰🌹💟

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to mi je až čudné, že som Ti to nikdy nespomínala 🤣
      Aj ja si na ne veľmi spomínam, aj v katalógu aj v reklame.
      Ja ju vôbec nepochovávam, ona má tuhý korienok, ale na druhú stranu je predsa len už letitá dáma a keďže je už z mojich starkých jediná, tak o to viac mám radosť, že som ju tento rok zoznámila s právnúčikom.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Aj ja a mnohé ďalšie, trebárs Rapunzel má tiež krásnu reklamu.

      Odstrániť
  4. Tak držím pěsti, aby se povedla za slušnou cenu i ta kompletní...

    OdpovedaťOdstrániť

Prvé obchodové

Ahojte priatelia 💗 Trochu som tento rok Barbie blog zanedbávala a k dnešnému dňu mám len štyri články a vo februári žiadny 😱.  Tak som sa ...