štvrtok 15. marca 2018

Fashionistas Barbie Wear Your Hear 81 Petite - Marina

Ahojte Usmívající se Dnes si predstavíme bábiku, ktorú už mám dlhšie, aj keď je to vlastne zrejme môj predposledný alebo druhý predposledný prírastok, priznám sa, že mám v tom tento rok dosť zmätok, hoci som si to chcela zapisovať, no ale skutek-utek, ako sa hovorí. Každopádne túto bábiku som si kúpila na potulkách s Ľubom, kde som si hneď prvú zakúpila, ale rozbalila som ju až stredu 07. 03., teda na Tomáša, keď vyšiel článok o tejto bábike aj u Jitky. Fotky vonku som robila v piatok ráno a sú v časti Petržalky, kde som predtým bývala. Bola som po dlhšom čase a vynáralo sa mi veľmi veľa spomienok.
Ku kúpe tejto bábiky sa mi ešte viaže taká príhoda, boli sme s Ľubom na AllToysovom trojboji, ako sme to sami nazvali, keď som sa v Avione pre ňu rozhodla, zdal sa mi to krajší kus ako ten v Boroch, tak ma chytili ukrutné kŕče do brucha a musela som ísť okamžite na záchod. Takže som milému Ľubovi strčila bábiku a kreditku do ruky a ja som utekala po schodoch o poschodie vyššie. V poslednej dobe mám dosť problémy s tráviacou sústavou a obávam sa, že je to spôsobené tým, akým životom som momentálne nútená žiť. O tom viac už čoskoro. Teraz si užívajte Marinu:





Pod šatami sa nachádza celkom fajn tričko










Je neskutočne fotogenická






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....