pondelok 9. júla 2018

2017 Tommy Hilfiger Gigi Hadid Barbie - Gigi

Ahojte 😉 Teraz trošku preskočíme a predstavíme si môj predposledný prírastok, ale predpokladám, že by vás mohol zaujať najviac a jednak sa mi ho podarilo dofotiť prvý. Túto bábiku som si dopriala ako odmenu za dokončený tretí ročník angličtiny. Bábika síce prišla deň pred testom 😁 asi som si verila 😀. Takže po bábiku som si išla v pondelok 11. 06. na poštu spolu s partnerom a od vtedy je ešte stále u neho na byte, ale keďže čoskoro čakám vzácnu návštevu, tak ju premiestnim "domov". Táto bábika zožala veľmi veľa kritiky a ja žiaľ tiež nepridám superlatíva. Do tváre sa mi neskutočne páči, hoci úplne pôvodnú tvár som žrala viac.

Najprv bábika nemala byť ani pre masy, mala takéto šaty a telíčko MTM. Myslím si, že keby ju nechali takto, strhla by sa po nej ešte väčšia bitka.

Pôvodne mala bábika takúto tváričku, ktorá sa mi osobne páči viac.

O mnoho viac by sa mi páčila bábika v takomto oblečení

Bábiku som vyhrala v aukcii na facebooku, kde som bola jediný dražiteľ a bábika už bola v aukcii druhýkrát. Jej maľba a tvár sa mi neskutočne páčia a som z nej nadšená a aj napriek dosť negatívam by som ju za nič nedala. Milujem ju a som veľmi vďačná, že som ju zohnala na našom území a nemusela ju trepať zo zahraničia sama.


Bábiku som rozbalila na druhý deň po teste a pred dovolenkou, lebo som si ju chcela zobrať so sebou, ale nakoniec nešla. Do tváre sa mi táto bábika neskutočne páči. Má nádherné husté vlasy, mäkkú hlavičku, zvyšok ma až tak žiaľ nenadchol. Oblečenie nie je nič moc, kraťasy sú saténové a mikina je z takého niečo ako zamat, púšťa chlpy a má veľmi tesný otvor na hlavu, takže išla len veľmi veľmi veľmi ťažko zobliecť bábike, keďže nemá žiadne zapínanie. Tiež ma neuchvátilo vyhotovenie, kolienka majú z vnútornej strany nepekné oderky, no proste musím povedať, že hlavička je super, ale inak nič moc.

Samotná modelka sa mi nijako zvlášť nepáči, teda mám taký názor, že na niektorých fotkách sa mi extrémne páči a na ďalších vôbec. Na šťastie, bábika sa pre mňa na ňu moc nepodobá.



Stojan ma veľmi sklamal. Obruč nešla nastoknúť na tyč a tyč nešla zastoknúť do podstavca, takže sa vlastne vôbec nedal využiť.

Ako keby nedovyzeraná diera

Samozrejme do takéhoto otvoru sa tyč stojanu nedala dať.

Certifikát je síce tenký papier, ale aspoň dostal plastový obal



Bábika bola celá ešte v plastovej fólie, zrejme kvôli tomu, že mikina farbí, hoci na šťastie moju bábiku nepofarbila, ale počula som o tom a videla som fotky mnohých zberateľov.



Mikina šla vyzliecť len veľmi ťažko a zanechala po sebe kopu stôp.

Keď som Gigi vyzliekla, všimla som si jej povysunutý lakeť, takže som sa ju skúsila rozobrať a šlo to bez problému. Veľmi často s bábikami nerobím, predsa len Mattel lepidlo na to nie je úplne zvyknuté a spoje medzi kusmi rúk sa zvyknú rozpadať.

Telíčko je pomerne nevýrazné, prsia maličké, pás a boky len veľmi jemne naznačené, pre mňa žiaľ toto telíčko proste neevokuje zberateľské.

To, že telíčko je zrejme Fashionistas mi jemne potvrdil aj rok na chrbátiku - 2015. Niekedy ich ešte porovnám.

Maximálne rozkročenie nôh




Chodidlá sú ploché bez členkového kĺbu, takže toto telíčko na podpätkoch nebude, čo mi príde k modelke dosť nepríjemné.

Z mikiny idú chlpy a lak na nechtoch nie je úplne dobre dolakovaný, čo je vadou mnohých novších Barbie.


Bábiku som vzala v sobotu, 07. 07. aj von, aby ste videli aj reálnu farbu jej vlasov.

Teniska

Neviem, či to na fotke vidieť, skôr nie ako áno, ale reálne to bije do očí, že pravá topánka (na fotke ľavá), ide do von a nie rovno ako ľavá.

Aj keď som topánky vymenila, tak stále tá pravá ide do strany a nie rovno, asi to bude nohou bábiky a nie topánkou, ťažko povedať.

Na zberateľskú bábiku veľmi nepekný vzhľad kolien

Na fotke to nie je až tak vidieť, ale hlavička je trošku bledšia než telíčko.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....