utorok 6. júla 2021

2019 Toy Story 4 Barbie - Bonnie

Ahojte priatelia 💗 Dnes si konečne predstavíme môj úplne prvý prírastok v tomto roku. Všetko to začalo v piatok, 15. 01., kedy mi kamarátka z Čiech napísala, či by som jej nemohla zo slovenskej Dráčik stránky objednať túto Barbie, nakoľko na českej nebola ešte zalistovaná. Kým sme sa s tým trápili, tak si hovorím, že za takú super cenu si ju objednám aj ja a tak som si ju objednala. Ešte v ten deň poobede mi prišla smska, že ju mám na predajni, čo bol úplný šok pre mňa. Kĺbová bábika za necelých 14€, to mi prišlo super. Dala som jej meno Bonnie podľa dievčatka z Toy Story. Sama ešte neviem, či u mňa ostane alebo nie, ale asi áno. No, dosť slov, fotky:

Prvá fotky vznikla v piatok a je urobená za dverami predajne Dráčik, ktorá v tom čase fungovala len ako výdajňa e-shopových a telefonických objednávok. Som rada, že sa do nej môžem opäť občas pozrieť.

Bábiku som mala dlhší čas v krabici, ale nakoniec som to nevydržala a rozbalila som ju:












6 komentárov:

  1. Krásna je, a ta cena je úplne luxusná, to som zostala v šoku, keď som videla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru, taká cena, dnes som ozberala karatistku Dayu, ale skoro 30€ ma trochu prebralo.

      Odstrániť
  2. Je moc hezká a za tu cenu, nekup ji.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je príjemná ako pre mňa takmer všetky Superstar a tá cena, no to sa nedalo odolať :-)

      Odstrániť
  3. Ja nie som fanúšička tváre Superstar, ale táto Toy Story je veľmi milá, videla som ju už dvoch našich Dráčikoch. Kĺbové telo, cena a outfit. Rozhodne za to stojí a má kvalitu i hociktorej zberateľskej Barbie.🙂😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, táto je veľmi zlatá :-) Ja mám rada aj Kanadu, ale tiež nie som extra priaznivec tváre Superstar, aj keď je to tvár môjho detstva. Áno, ja som si dokonca istý čas aj myslela, že je zberateľská.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....