pondelok 5. júla 2021

Balík z US 2/2021

Ahojte priatelia 😊 Tí, ktorí ste so mnou v Barbie skupinke na FB viete, že som už rozpredala nejakú časť svojej zbierky. Pár mojich dievčat a jeden chlapec sú už dokonca v nových domovoch a zajtra by som veľmi rada odoslala ďalšie zásielky.

No dnešným článkom sa ešte vrátime do minulosti a to konkrétne na 07. 05., kedy prišiel druhý balík z Americka a tak si poďme pripomenúť, čo v ňom bolo:





















4 komentáre:

  1. Krásné panenky, ty dvě malé jsou moc roztomilé.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ó krásny balíček z ďalekého USA. Sparkle Beach Teresa je veľmi krásna hrdzavovlasá Tereska.
    Super, vidím, že máš i môj obľúbený Barbie Žurnál 1999.💕
    Maličké Shellinky sú roztomilučké.🥰 Paso Doble Mackie sa mi vždy páčila. A myslím, že za ten krátky čas si už princezná Diana našla svoj druhý nový domov.😃

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, bol veľký, ale už sa teším na ďalší :-) Sparkle Beach sa mi páčia všetky tri verzie a snáď sa ku mne dostane aj tá tretia :-)
      Žurnál je Luckin a je trochu iný ako tie, na ktoré som zvyknutá z detstva, ale bola haluz, že sa slovenský objavil na americkom ebay.
      Tieto Shellynky sú krásne <3 Paso Doble sa aj mne vždy páčila, čudovala som sa, že ju Lucka predala a ešte prišla aj o svoje nádherné pivotal telo :-( Áno, Diana išla ďalej. Mne osobne sa o mnoho viac páčila tá prvá Dianka, ktorú Lucka kúpila. Táto bola obrovská a tie oči dohora, strašne sfetovaný výraz jej dávali.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....