utorok 29. decembra 2020

2018 Fashionistas Happy Hued 84 Curvy - Stanka

Ahojte Usmívající se Dnes opäť restový článoček a ja len pevne dúfam, že sa mi tu uloží, aby som ho zajtra mohla publikovať. Túto bábiku som obdivovala počas roku 2018 aj začiatku roku 2019, ale nekúpila som ju. Potom ale Honzík preberal svoje Fashionistas a mal na predaj aj túto krásku s plnou výbavou a za cenu, ktorá s poštovným dala cca to, čo v obchode nová. Netrvalo dlho a tľapli sme si a kráska sa vybrala na cestu ku mne. Prvé fotky som jej urobila už dávnejšie, ale predstavíme si ju až dnes. Meno dostala po Honzíkovej, žiaľ už zosnulej, mamine. Honzi, ešte raz úprimnú sústrasť. Opäť sa jedná o bábiku, ktorú mám spoločnú s Ľubom, jeho fotky si môžte pozrieť tu

Fotky z vonku sú z 07. 09., keď sme sa s Jarkom boli prejsť okolo Strieborného jazera.




Tieto doplnkové fotky som spravila len preto, aby ste ju videli v jej pôvodných šatách, ktoré mám o mnoho radšej ako tie doplnkové. Fotky sú z 20.11.

Milujem jej hrdzavé vlasy a modré oči


6 komentárov:

  1. Panenka je sympatická. Ale nemůžu číst text, ta světle modrá barva prostě nejde 😒

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. To mi je ľúto :-( Mne to zobrazuje v pohode, žiaľ, takto nemôžem používať vôbec neonovú zelenú, hoci sa mi páči, ale čítať sa na bielom podklade nedá.

      Odstrániť
  2. Super, ďalšia curvy Fashionistas do zbierky. Mne sa páčia viac jej doplnkové šaty.😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, už ju mám dlhšie, len mi to pri prerábaní článku hodilo nový dátum :-) No, ja mám zase rada tie farebné pruhované :-)

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....