štvrtok 23. júla 2020

Televízne hviezdy na návšteve

Ahojte priatelia 😊 Prajem vám predovšetkým krásnu stredu. Tuším, že dnes je streda, tak nie, pozrela som sa do notebooku a je štvrtok, tak vám prajem krásny štvrtok. Dni letia nejako rýchlo...no, nie o tom som chcela.
Stále hovorím, že už nemám veľmi bábiky na návšteve, no občas sa ešte nejaké nájdu a teraz sa mi tu zišla rovno obrovská krabica televíznych hviezd.
Žiaľ, pri presune fotiek z mobilu do notebooku došlo k poškodeniu značnej časti fotiek a hoci celebrity mám ešte stále doma, lebo som išla rodiť a následne prišli prázdniny a tak...nemám síl na nafotenie nových fotiek, takže len drobná ukážka. Však, kto ste s nami na facebookovej skupinke, uvidíte celebrity, až ich vybalí a nafotí Lucka, tak dnes odo mňa malá ochutnávka.

S Luckou sme sa smiali, že balíček príde, keď budem musieť ísť na kontrolu a presne tak to bolo, ledva som vystúpila z autobusu na Zlatých Pieskoch, volal mi kuriér, že mi nesie balík. Na šťastie, drahý bol doma a tak mi balík prebral. Je to proste zlatíčko. V ten deň poobede mi prišiel ešte balík od Terezky, ktorý vám predstavím čoskoro.


Samozrejme, že som obrovskú krabicu premiestnila na posteľ, však kam inam.


BH 90210 set

Dylan

Brandon

Brenda

Hermiona


Prekrásna Bella. Hlavne tie šaty. Tie úplne Lucke závidím. Z tohto balíka závidím ešte Esme, ktorú žiaľ neuvidíte.


Emmett. Toho mám sama, je úžasný.




9 komentárov:

  1. Škoda, že se fotky poškodily. Já zase dnes zaboha nemohla stáhnout fotky z telefonu do noťasu. Ale jsem zaťatá a nakonec se mi to podařilo.
    Takový balík by se mi líbil, obdivuji Bellu, je nádherná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, veru, škoda toho, možno to ešte dofotím, ale skôr nie ako áno. No, mne to noťas robí pomerne často, že načíta telefón a tým to zhasne, niekedy nemám už na to ani nervy.
      No, mne by sa tiež páčil. Bellu a Esme by som si z neho raz-dva "požičala". Prvý balík z US, kde nebola ani jedna bábika pre mňa :-D ale ďalší už bude iný :-D

      Odstrániť
  2. Pěkná nadílka. Líbí se mi Hermiona a Bella.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne Bella a Esme, keď si po ne Lucka nepríde, asi si ich nechám 🤣

      Odstrániť
  3. Krásné jsou, docela mě překvapilo, že všechny ještě v krabičce, to musel někdo sušit doma hodně dlouho...
    Takže Ty už jsi šťastná maminka? Asi mi něco uniklo, ale teď už to bude snad lepší, když jsme všichni přestěhovaní a přihlásila jsem si tu Tebe odběr ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, na ebay sa dá zohnať takmer všetko ešte aj v krabičke, ale osobne to obdivujem, keďže ja som vybaľovač.
      No, veru, už mesiac som najšťastnejšia maminka 💓
      Verím, že tu to už bude v pohode, aj keď tých článkov asi nebude toľko ako po minulé roky 😊

      Odstrániť
    2. Tak to gratuluji, hlavně ať jste zdraví a pěkně rostete 😊
      Mě právě v krabici taky nic nevydrží 😂

      Odstrániť
  4. Je moc fajn, že jsi na blogspot a je tu nový článek. :-) Bella je krásná a tahle Hermiona se mi líbí víc než ta v plesových šatech. Měj se fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😉 Tento ešte vyšiel na blog.cz. Budúci už bude Napísaný tu. Bella je úžasná a osobne sa mi táto Hermiona páči tiež viac než plesová.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....