pondelok 10. januára 2022

2020 Barbie® Dragon Empress™ Doll - Dračica

Ahojte priatelia 💚 Dnes si predstavíme bábiku, ktorá sa u mňa objavila veľmi prekvapivo. Táto bábika je poslednou, treťou zo série Mystical Muse a keby som nebola predala Unicorn Goddess, mala by som všetky tri, ale vôbec mi to nevadí, lebo túto bábiku som neplánovala, na fotkách sa mi nepáčila a tiež táto fantasy sféra nie je úplne pre mňa to pravé orechové, viac ma oslovujú klasické modelky. Bola som mierne obvinená, že som ju kúpila len kvôli cene, tu sa bránim, predsa len aj 50€ je dosť, aby som ich mohla len tak vyhodiť do vzduchu, ale určite cena zohrala rolu v tom, že ju mám, ale hlavne to, že ma na živo úplne odzbrojila. Neskôr som prišla na to, čím to je. V skutočnosti je o mnoho jemnejšia a nežnejšia než na fotkách. Dokonca aj na mojich fotkách má o mnoho výraznejšie oči než v skutočnosti.

Meno som jej dala Dračica, lebo na SK/CZ scéne jej aj tak nikto inak nepovie. Nechala som ju v škatuli, lebo aj keď sa objavili jej doplnky na predaj, dve zberateľky mi potvrdili, že bez žiadneho poškodenia nie je možné ju vyzliecť, tak zatiaľ ostane takto, neskôr sa uvidí, čo s ňou.













14 komentárov:

  1. To je zajímavá panenka. Ráda ji budu obdivovat třeba u tebe, ale jako krabicovou si ji pravděpodobně nepořídím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je zaujímavá a teda minulé Vianoce ma dosť oslovila, ale keby to bolo tieto, asi si vyberiem niečo hratelnejšie 😉

      Odstrániť
  2. Tahle se mi z těch MYSTICAL líbí nejvíc, i když vím že Jednorožec a především Mořská panna jsou mezi sběrateli více ceněné. Ale mě prostě víla s rohem na čele nebo ploutví místo nohou tak nějak děsí.
    Dračice má sice hadí oči, ale jak jsi napsala, v reálu velmi jemné a celkově je prostě na rozdíl od těch dvou taková éterická...i s korunkou a křídly. Vlastně se mi zatím nejvíc líbí i mezi tvářemi Louboutin. Těším se, až bude někde naživo ke zkouknutí i Barbie Phoenix Top Gun, což je taky Louboutinka.
    Snažím se v poslední době kupovat jen BRB, které se mi opravdu líbí a ne jako případnou investici.
    Tak snad nebudu jednou litovat :-) Zdravím Eva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mne sa z Mystical najviac páči morská panna, čo je u mňa absolútne neprekvapujúce. Z Lou u mňa vyhráva asi ryšavá Look, to je prekrásna bábika. Top Gun mi príde, že má hrozne playline maľbu a obrovské oči.
      No, ja som Dračicu dostala na Vianoce 2019, takže tam som toľko nerozmýšľala, či sa mi naozaj páči alebo nie.

      Odstrániť
  3. Krásná dračice. Moc Ti k ní gratuluji. Já bych ji také nechala v krabici.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Myslím, že je jej v krabici dobre :-)

      Odstrániť
  4. Gratuluju. Mám ji taky a taky v krabici. Mám pro Louboutinky slabost, jsou takové zasněné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Áno, ja tiež, presne, sú to také zasnené víly :-)

      Odstrániť
  5. Ja ju mám priznávam hlavne kvôli cene, potom ako dôvod ďalší je že nemám túto tvár a za ďalšie páči sa mi, že je to barbie so zelenými vlasmi a ešte taká krásna. Rada by som ju vybalila raz aj z krabice ale nemám na to ešte srdce 😁🤣

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je krásna a éterická, ale zatiaľ nemám nejaké zvlášť chúťky ju vytiahnuť z krabice :-)

      Odstrániť
  6. Velká gratulace. Nádherně jsi ji nafotila. Takto se mi líbí, má nádhernou malbu očí. Já na krabice moc nejsem, i když jsem zjistila že mám taky 2 krabicové panenky. Někdy nafotím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Konečne som sa dostala k tomu ju dať na blog, keďže ju mám doma už viac ako rok. Tiež nie som na krabice, ale pár sa ich u mňa nájde.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....