pondelok 8. augusta 2022

Z Bratislavy

Ahojte 💓 Aktuálne u nás prší a tak si hovorím, že by bolo fajn  opäť spracovať pár fotiek. V júni aj v júni sa mi podarilo navštíviť Bratislavu, tak si môžete so mnou pozrieť, čo tam vtedy mali:

AllToys Nivy, 22. 06. 2022



Summer s vitiligom som videla asi prvýkrát a veľmi sa mi páčila.

MTM Kim je tam už taká stálica. Škoda, že za ňu chcú skoro 30€.


Druhýkrát som sa do Bratislavy dostala 17. 07. a to do Avionu, kde som najprv pozrela AllToys, kde boli strašne zlacnené BMR.
Hneď vo výklade ma upútala lego maminka s dieťatkom v nosiči. To za mojich čias by som mohla snívať, ale vtedy nosenie v nosičoch a šatkách myslím ani nebolo nejako populárne tak ako teraz.





Už sme chceli ísť aj domov, keď ma zrazu osvietilo, že v Avione je opäť aj Dráčik. Chvíľu sme ho hľadali, ale zase až tak dlho to nebolo, lebo je pomerne blízko od AllToys a tam som skoro odpadla. Jednak bol ten Dráčik v mojich očiach obrovský a jednak z tej ponuky bábik mi bolo až nevoľno.




Dokonca som tam natočila tuším prvýkrát aj video:



2 komentáre:

  1. Mne prestali chodiť na Tvoje články upozornenia.🙄 Aj ja by somz takej obrovskej ponuky asi odpadla, naposledy to tak vyzeralo u nás v Alltoyse, ale to bol ešte veľký a sídlil v prednej časti OC Centra Nitra, tak pred 10-11 rokmi, keď som kupovala prvé Basic bábiky. Lacné BMR by ma asi lákali, u nás majú dlho už len zelenovlasáča a Kiru, práve tých, čo vôbec nepotrebujem.😀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 🤨🤨🤨 Mám pocit, že viacerým 😭 no, ja mám asi BMR tak ako som chcela.

      Odstrániť

@BarbieStyle Fashion Pack – Spring Date

 Ahojte piatelia 💖 Pomaly ale isto sa k nám vkráda jar a ja som sa preto rozhodla, že vám predstavím ďalší z mojich vianočných darčekov, kt...