nedeľa 10. septembra 2017

The Look Barbie doll - City Chic Style - Miroslava

Ahojte Mrkající Dnes si predstavíme bábiku, ktorá prišla ku mne prostredníctvom Míši a to konkrétne 07. 08., teda v deň, kedy má narodeniny môj tatko. Bol pondelok a ja som Míši písala, že jej posielam doplatok za poštovné a či mi vie poslať podacie číslo na bábiky, totiž moja Mirka má na Slovensku dvojičku, ktorú snáď čoskoro uvidíte u inej zberateľky. Keď som ho zadala do vyhľadávania s prekvapením som zistila, že bábika už leží na pošte, takže som si obedňajšiu prestávku nastavila okolo tretej a hybaj autobusom na poštu. To je výhoda, keď bývate a pracujete v jednej a tej istej časti mesta a ešte na trase jedného autobusu. Mirku som teda vzala do práce a v podvečerných hodinách ešte v ten deň aj vybalila.

V autobuse som sa už musela na ňu aspoň pozrieť. Moja láska sa úplne potvrdila, je nádherná.

V práci


Táto fotka podľa mňa zobrazuje túto bábiku v plnej jej kráse a dokonalo ju vystihuje.


O nohavičkách som nemala tušenia a veľmi ma prekvapili.




V noci z 11. na 12. 08. sa ma Mary opýtala, či Tea Party a táto nová Look majú rovnaký odtieň, tak sme si pár hodín písali a popri tom som spravila pár porovnávacích fotení:

Porovnanie tiel: MTM vs kĺbové 2016



Porovnanie tie kĺbové model muse vs kĺbové 2016


Lak na nechtoch má asi aj rovnaký odtieň

Porovnanie s Karl

Žiaľ, cez Mirkine stehná sa len tak niečo neprevlečie 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....