štvrtok 28. decembra 2017

2017 Fashionistas Powder Pink Lace 65 Curve - Tanya

Ahojte Usmívající se Dnes si predstavíme moju zatiaľ jedinu jesennú Fashionistas. Pôvodne som ich chcela viac, ale na živo to neboli až také lásky, ale pár dievčat som ešte nevidela a na dve by som bola celkom zvedavá, takže by som to ešte neuzatávarala. Tiež stále premýšľam nad Kiruškou, ktorú Ste včera mohli vidieť u Ľuba (píšem 27.12.), ale článok vyjde asi až zajtra, ak nie neskôr.

Túto Tango som mala v pláne, ale naše prvé stretnutia v AllToys v Auparku boli dosť rozapčité, keď mi Ľubo povedal, že tá vo Woow bola krajšia, tak som to predbežne nechala tak. To Vám ešte neskôr poviem, čo všetko a ako to bolo vo Woow Toys, ale skrátene, prišla som do už úplne vybrakovaného Woow s tým, že som mala takú malú dušičku, že zachránim zlacnenú Warholku, ale kdeže. Už mali len pár bábik a medzi nimi dve Fashionistas. Tú s oranžovými vlasmi, ktorú Ste mohli vidieť u Hanneton a práve túto Tango. Boli v totálnom výpredaji za 5€. Keďže som bola na seba dosť nahnevaná a sklamaná a dosť vymrznutá, tak sa mi Tango za 5€ uľútostilo a vôbec neľutujem. Drahý bol veľmi prekvapený, keď zbadal jej cenovku, lebo je dosť presvedčený, že mi pod stromček "musel" kúpiť drahú a vzácnu Barbie. Žiaľ, ešte nevie tak úplne odhadnúť môj vkus.

Fotila som rovnako ako Corine na prvý sviatok vianočný, kedy bolo vonku nádherne.












Takto nádherne bolo u nás v na prvý sviatok vianočný.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....