streda 13. júna 2018

Balík z US 2/2018

Ahojte 😊 Keďže včera sa mi podarilo úspešne dokončiť tretí ročník môjho štúdia angličtiny, tak sa môžem opäť trošku povenovať vám. Aj keď mi opadol jeden stres včera, tak mi ostávajú ešte ďalšie, lebo včera som sa na jednu dobrú správu dozvedela 3 horšie, kde boli také len prvotne, resp. mali aj nejaký pozitívny aspekt alebo akoby som to povedala, však posúďte sami:
1. volala som mamine ohľadom výsledku testu a mi hovorí, že je opäť PN, že sa jej priťažilo na dýchaní, ale že ju to donútilo vypýtať si podklady na schválenie invalidného dôchodku (len podotknem, že doktora jej o tom hovorila už asi pred 5 rokmi, určite sme ešte bývali v BB), takže z toho mám obrovskú radosť, že sa do toho pustila a verím v pozitívny výsledok.
2. partner sa rozhodol obmedziť fajčenie, je fakt heavy smoker a fakt mu to nič dobré neprinášalo v kombinácii s rannou kávou na prázdny žalúdok a celkovo veľmi málo a nepravidelne je a veľmi ľúbi pizzu a jesť vonku, aj keď na to vyzerám skôr ja ako on :-D. V rámci tohto obmedzenia fajčenia si včera bol kúpiť elektronickú cigaretu, počas tejto kúpy mu ukradli bicykel. No nervy, lebo poznám jeho prchkú povahu.
3. dnes má prísť náš hlavný šéf z Čiech, na čo by sa človek trochu pripravil, keby sa to nedozvedel večer, ale nevadí, som rada, že nám ozrejmí nejaké procesy fungovania v novom systéme, takže sa vlastne z Davidovej návštevy teším, aj keď prvotne bol šok.

Pôvodne som mala v zámere spraviť článok s inými fotkami, ale môj notebook sa rozhodol, že nie nie, dáš niečo aktuálnejšie, takže balíček z US. Boli v ňom štyri kočenky, z toho tri moje, jedna šla do ČR a v pondelok aj úspešne dorazila. Balíček prišiel z nenajzdajky v utorok, čo bol opäť trošku problém, lebo na štítku pre kuriéra mi dali starú adresu, ale na šťastie pán kuriér rozváža celú Petržalku a nebol problém mi slečny priviesť do práce, z kade budú aj fotky:

Keď mi kuriér dal balíček, zdal sa mi byť príliš ľahký a bála som sa, či obsahuje všetko, čo má, ale mal:

Chvatne som ho rozbalila a boli tam všetky štyri kočenky

Basics džínová Afrička pre Denisku

Moje kočky

V ten deň mi do práce prišiel aj plastový kryt na nový mobil

Fairytopia Magical Mermaid Kayla



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....