štvrtok 14. júna 2018

Moje Veroničky

Ahojte 😉 Mám teraz v hlave tlupu nápadov na fotenie, ale keďže aktuálne je za oknami potemno a zajtra o takomto čase už budem na hlavnej stanici s lístkom do Metropoly, tak Vám sem ešte šupnem fotky mojich dvoch Verčí. Druhú Verču som zatiaľ nestihla dofotiť a pripraviť si o nej plnohodnotný článok, takže zatiaľ to bude len takto. Druhá Verča prišla ku mne bývať z ebay z Anglicka, neodolala som jej hlavne kvôli kombinácii destinácie bez cla a podobných somarín a ceny, ktorá bola niekde medzi 60-100€. Nie je nová a nie je ani úplne kompletná, ale to si všetko povieme v jej samostatnom článku.
Viem, že teraz sa mi budú zberateľky IT smiať, ale keďže ja viem o IT veľké makové, tak ma prekvapilo, aká je oproti mojej prvej Verči, ktorá má telíčko FR2 maličká. Nejako som nemala tušenia, že staršie IT sú takéto maličké. Všimla som si akurát jej drobnučkých dlaní, ktoré ma potešili, lebo pri novších IT a aj pri mojej prvej IT mi neskutočne vadili tie obrovské dlane a dlhé prsty. Fotky sú v dosť mizernej kvalite, keďže boli fotené podvečer, keď som prišla na izbu z nejakého celodenného behania, čo je u mňa v dňoch voľna veľmi časté.




Kolienka


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....