utorok 27. novembra 2018

Oriental 1980

Ahojte 😉 Prajem úspešný utorok. Dnes trošku preskočíme v čase a ukážeme si fotky, ktoré som už fotila v Senci a jedná sa o fotenie predstaviteliek tváre Oriental 1980, ktoré u mňa bývajú, ako napovedá samotný článok.
Táto tvár bola kedysi veľmi využívaná na ázijské bábiky, ale tiež na eskymáčky a iné. Bola hojne využívaný v kolekciách DOTW ale aj iných. Potom s ňou bol útlm a minulý rok oslávila svoj návrat v kolekcii Fashionistas, kde sa vyskytla 2x a obe slečny putovali ku mne domov. Bábiku s touto tvárou som dlho v zbierke nemala, prvá prišla ku mne približne pred dvoma rokmi, od vtedy sa ich dosť nakopilo, hlavne v tomto roku. Keď som robila toto fotenie, nemala som ani tušenia, že jedna predstaviteľka tejto tváre sa ku mne ešte dostane, ale o tom niekedy v budúcnosti.
Ešte známejší názov pre túto tvár je Kira alebo Marina, čo je názov postavy Barbie kamarátky, tak ako väčšina bábik s tvárou Diva je proste pre mnohých Midge.
Moje Kirušky spolu <3

Zberateľské, ktoré sú zhodou okolností u mňa všetky DOTW, ale tu príde snáď do Vianoc, ale asi skôr po Novom roku zmena. Tešíte sa?

Playline

Fashionistas

90tkové playline

Japonečky

90tky





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....