utorok 6. septembra 2016

Fashionistas 2016 Chambray Chic 22 - Blondie

Táto bábika sa u mňa objavila úplne nečakane spolu aj s ďalšou, ktorú uvidíte čoskoro. Páčila sa mi už na prvý pohľad, keď som ju v Bystrici uvidela, ale nekúpila som ju, proste nebolo to na kúpu. Lenže, proste nedávno som išla do Avionu k nám na predajňu po ručný vysávač, ale to by som nebola ja, aby som sa nezastavila v AllToys, keď sú takmer ihneď za hlavným vchodom a asi prvýkrát som si odniesla z obchodu hneď dve bábiky. Obe tučnučké, od kedy mám doma Verunku, mám pocit, že tieto bábiky mi úplne učarovali a chcem ich snáď úplne všetky :-D Krásne fotky tejto krásavice ste si mohli pozrieť aj u Hanneton.

Zadná strana krabičky






S Blondie sa mi splnil jeden dávny nápad a to spraviť fotenie u nás v práci na terase. Máme tam nádhernú veľkú terasu, na ktorej prebiehajú fajčiarske pauzy alebo proste v takomto krásnom počasí obedy. Cez týždeň je na centrále tlupa ľudí, ale cez víkend sme tam zvyčajne len dve. Tudíž, aby bolo možné na zákaznícku linku sa dovolať, tak kým som ja na obede, kolegyňa sedí pekne pri telefóne, to znamená, že mám absolútne nerušený krásny čas a priestor na fotenie, ktorý som konečne využila.





Dlhšie som nevedela nájsť pre túto slečnu meno, až potom mi napadlo, že bude jednoducho Blondie.


Topánočky. Blondie má zase iné chodidlá ako Verunka. Mám tu proste pestrú paletku dievčat








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....