pondelok 8. mája 2017

2017 Quinceañera Barbie - Feliciti

Akonáhle som od Ľuba počula, že by mala vyjsť nová Quinceanera Barbie, začali sme spolu uvažovať, ktorú tvár by sme jej dali, keďže má predstavovať oslavu 15. narodenín slečny v Mexiku. Zvažovali sme hlavne Tango alebo Teresa 1990. No a potom sa zrazu z ničoho nič objavili reálne fotky tejto bábiky a bola úžasná a bola to Teresa a ja som vedela, že ju proste musím mať. Je absolútne dokonalá a vďačím za ňu podobne ako za Virgo Míše.

Bábike som chcela dať nejaké klasické mexické alebo španielske meno s tými - ita na konci, ale nakoniec sa mi žiadne nezapáčilo a tak je Feliciti. Myslím, že sa to k nej hodí.
Balenie má rovnaké ako narodeninové bábiky, pod sukňou kartón a dole sukňu o ten kartón z krabice prišitú, narobilo to opäť mikrodierky, na šťastie nie sú vidieť.

Toto bola prvá fotka Quinceanery, ktorú som uvidela. Chcela som vám sem dať aj nádherné promo fotky, ale žiaľ mám ich v nejakom formáte, ktorý blog.cz nepodporuje, ale môžete si ich samozrejme pozrieť na tbc






Jediné, čo mi na bábike trošku prekáža je telíčko model muse s takto ohnutou rukou. Nemá ho veľa bábik a mne osobne sa zo všetkých možných variant páči najmenej, ale zase na druhej strane som rada, že ho v zbierke mám, aby som mala všetky druhy.

Vlásky sú premelírované









Topánočky sú rovnaké ako má trebárs Look Lace Aprhodité


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....