piatok 19. mája 2017

Na prechádzke

Ahojte 😊 Po krátkom čase, som tu zase. Aby sme si spríjemnili čakanie na diamantík v mojej zbierke, na ktorý sa už neskutočne teším a asi odpadnem, keď mi zavolá kuriér. Fakt, úprimne, neviem, či neodpadnem, snáď nie, ale späť k téme, lebo zas mám citové výlevy takto v noci 😁 Nedávno sa mi podarilo získať jednu z dosť vytúžených a nie práve najdostupnejších bábik a vďačím za ňu svojmu aktuálnemu úžasnému partnerovi, ktorý mi ju kúpil veľmi predčasne k narodeninám. Pokúsim sa ju do vtedy nerozbaliť, ale bude to veľmi ťažké. Keď som išla po ňu na poštu, zobrala som so sebou Virgo, ktorá už asi dva-tri týždne bola navlečená v outfite The Look golf, ktorý sa mi nedávno podarilo získať. Jeho oficiálne predstavenie ešte príde, ale zatiaľ fotočky s Virgo cestou z pošty.






Teniskový špeciál je už na obzore







Pamätáte sa, ako som písala v predstavovaciom článku o Virgo, že po vybalení mi z nej odleteli kúsky plastu? Dlho som nevedela prísť na to, odkiaľ sú, ale myslím si, že pochádzajú práve z kolienok. V skutočnosti to nie je také hrozné, strašidelné je to až na tomto makro zábere. Keď má bábika vystreté nohy, nie je to ani vidieť, preto som si to aj dosť dlho nevšimla.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....