piatok 5. mája 2017

Po zraze

Ahojte 😊 Všimli ste si, že Vás už zvyčajne pozdravím? No nič, k veci, že? Tak, dnes si konečne predstavíme posledné fotky z Prahy. Bude ich viac ako požehnane. Vopred sa ospravedlňujem, ak niekde urobím kartografickú chybu, ale už si presne nepamätám, ktoré fotky do ktorého nákupáku a do ktorého obchodu patria.
Po zraze sme sa s Hanneton, Ľubom a Tomom vybrali do Palladia so Sparky´s, čo sme mali najbližšie.


Po Paládku sme išli do Kotvy a naspäť do Paládka sa najesť. Potom sme išli odprevadiť na bus Hanneton a odtiaľ išli chalani do Letňan zachraňovať Look slečny.


V Kotve to vyzeralo takto a ako to dopadlo, ste už mohli čítať u Hanneton tu.

Keďže Ľubo sa stihol vrátiť z výletu z Letňan s Tomom krátko po pol deviatej, išli sme ešte do Pompa v ex parku Hostivař, po novom Vivo. Príjemné bolo, že slečna predavačka bola Slovenka a dokonca sa po ňu zastavili kamaráti, z ktorých bol tiež jeden Slovák.


Už v sobotu večer sme sa rozhodli, že ráno pôjdeme na Chodov, keďže tam išiel z nášho miesta pobytu priamy autobus. Tento domček s bábikami mali v nejakom alternatívnom hračkárstve.

Bambule Chodov je akosi považovanú za jednu z najlepších. Mali ešte Twillight Bellu, ale slečna tam akurát upravovala regál, tak som ju nesfotila.






Keďže do odchodu autobusu sme mali s Ľubom ešte dosť času, rozhodli sme sa z Chodova zamieriť na Černý most, kde sa Ľubovi naposledy páčilo. Mne to bolo v podstate jedno, začínala som mať pocit, nákupák ako nákupák, ale potom som si spomenula, že je tam Globus a tam sa z času na čas objaví skvost a mala som už dosť veľkú chuť ísť.



Bambule Černý most ma osobne dostala Legom. Ja proste to Lego stavby budem asi navždy obdivovať. Keby som mala viac priestoru a peňazí, tak určite u mňa ten nádherný Tower Bridge skončí alebo Big Ben alebo Ruské koleso alebo aspoň domček Simpsonovcov alebo niečo. Aj tu v BA to strašne obdivujem, aj keď toho nie je toľko. Tým pádom, že som sfotila Lego, som odfotila aj ponuk zberateľských Barbie. Celkom ma mrzí, že u nás Silky nie sú bežne v predaji, myslím, že keby boli aj tu v BA, tak časom asi Fiorelle neodolám.

Bambule mala aj vitrínku, kde bola baletka Mackie, ale reálne sa kúpiť nedala. Prečo to Mattel robí asi nepochopím.

Tieto základné kvetinkové Barbie som videla prvýkrát, bola som veľmi rada, že ich mali až toľko druhov. Táto Kayla je aj na mojom wishliste, ale pre tentokrát tam ostala. Už som toho mala bez tak akurát tak dosť.

Veľmi milo ma tiež prekvapila AA baletka s tvárou Adria. Stále mám ešte zakódované, že sa k nám AA verzie veľmi nedostávajú a tak ma poteší každá černošská bábika.


Kayle tam mali rovno dve, ale nakoniec som si povedala, že ich budú mať časom aj u nás. Boli každá dosť iná, ale nakoniec tam teda ostali obe.

Potom sme sa ešte vybrali do Globusu, lebo Soňa tam nedávno objavila Birthday Wishes 2016 za 600KČ, ale ja som to šťastie nemala, ale aj tak som šťastná z toho všetkého, čo som nakúpila. Išli sme potom ešte do mega úplne preplneného food courtu a nakoniec sme skončili ešte na dezerte. Za ten víkend som pojedla sladkého na tri roky dopredu, ale reálne to bolo na tri dni, keďže v stredu som už do seba ládovala nejakú tú Mätu chilli.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....