utorok 17. apríla 2018

2003 Princess of Japan Barbie - Mako

Ahojte 😊 Možno po včerajšom článku máte pocit, že môj život je veľmi smutný. Nie je, môj život je presne taký ako každého iného, šťastný aj smutný a tak podobne, proste vyvážený. Tak či onak, 07. 02. mi kuriér do práce priniesol druhý februárový prírastok, prvý došiel hneď prvého, ale stále je nevybalený a ešte tak asi nejakú dobu ostane.

Kuriér mi priniesol obrovskú krabicu, v ktorej bola kopa obalového materiálu, ale nakoniec aj nádherná japonská princezná, ktorá je jednou z najjemnejších bábik, aké mám. Dostala meno podľa reálnej japonskej princeznej, o ktorej som nedávno čítala, že si vezme čoskoro neurodzeného muža a tým sa vzdá svojho titulu, čo mi príde absolútne úžasné. Príde mi, že je absolútne úžasné, že verí tak inému človeku, že sa pre neho vzdá svojho titulu a do istej miery svojho života.

Prvé fotky, 07. 02. 2018



Bábiku som vybalila po takmer dvoch mesiacoch, teda 21. 03. Chcela som ju pofotiť aj vonku, vzala som ju cez víkend aj do práce, ale nakoniec som sa k tomu neprepracovala.

Bez blesku to bolo o mnoho lepšie

Zadná strana krabice






Kvietky vo vlasoch

Domaľované vlásky pri uškách

Aj vzadu má Mako domaľované vlásky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....