piatok 16. októbra 2020

2008 Elvis® and Priscilla Barbie® Doll and Elvis Doll Giftset - Priscilla

 Ahojte priatelia. Opäť prší a ja sa dostávam k predstaveniu jedinej bábiky, ktorá u mňa zo zatiaľ posledného balíku z Ameriky u mňa ostala. Kto ste so mnou v skupinke na FB, tak viete, že Elvis už je u svojej novej majiteľky. Tú som neplánovala vopred. 
Túto nádhernú Mackie som objavila už ani neviem kde a u koho, keďže to bolo dosť dávno, ale krátko na to som našla set Elvisa a Priscilly originál nový v krabičke za 50 dolárov. Akurát, že predávajúci mal len osobné prevzatie, čo som si nevšimla a tak mi bez slova zrušil objednávku. O pár dní na to som našla aukciu, kde sme sa na chvíľu stretli aj s Monikou Iski, ale ona do záverečného boja už nešla a ja by som ho skoro prepásla, lebo mi prišlo oznámenie na zastávke po poslednom pracovnom dni v starej práci. Takže som bidovala v električke, ale úspešne. O Elvisovi som hneď vedela, že pôjde o dom ďalej. Proste, tento pán sa mi vôbec nepáči, hoci o jeho hlase nepochybujem. Prvotne som ho chcela podarovať, ale žiaľ v tejto dobe sa každý cent počíta a nakoniec som sa ho rozhodla predať. V podstate si o neho povedala kupujúca a ja som veľmi rada súhlasila.

























12 komentárov:

  1. Priscila je nádherná, moc Ti k ní gratuluji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veľmi som po nej túžila, od kedy som ju prvýkrát videla. Je fakt nádherná <3

      Odstrániť
  2. Velké gratulace, podle mě jedna z nejhezčích Mackie, přijde mi trochu podobná na Bellu. Krásný přírůstek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj podľa mňa je jedna z top, hlavne tých tmavých. Bella je pre mňa trochu jemnejšia, ale istá podoba tam je.

      Odstrániť
  3. Taky gratuluji k jejímu získání, ona je fakt jedna z nej, to má Petra pravdu. A děkuji za detailní nafocení celého setu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Akurát ma strašne štve, že na tomto blogu mi fotky ukazuje také hrozne malé, hoci majú klasický formát. Dokonca aj keď som ich nezmenšovala, tak sú maličké :-(

      Odstrániť
  4. Taky bych Elvise nepotřebovala ;-), ale má pěkný koně :-D. Myslím, že to byla dobrá volba, nechat si Priscillu. Taky se mi vždycky moc líbila, ty její černé vlasy a výrazné líčení... Gratuluji Nikky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Elvis robí radosť jeho fanynke, ktorá mu dožičila aj Priscillu. Áno, tie havranie vlasy a úžasné oči sú prekrásne. Som veľmi rada, že som ju objavila a že si našla cestu ku mne.

      Odstrániť
  5. Priscilla je božská Mackie, celý tento set je božský.💕 Mattel robil kvalitné veci, všetko je "vymazlené" do posledných detailov. Škoda len tých gumených Elvisových vlasov.😏 Dúfam, že novému Elvisovi urobia už reálne vlasy. My s mami by sme boli šťastím bez seba, kebyže tento set máme v našej zbierke.😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Áno, pre mňa jedna z najzaujímavejších Mackie vôbec. No, Elvis bol super, krásny oblek, čižmy, až na tie vlasy :-( Verím, že sa k Vám niekedy tento set dostane :-) Uvidíme, ako Mattel pojme nového Elvisa/Elvisku.

      Odstrániť

Prvé obchodové

Ahojte priatelia 💗 Trochu som tento rok Barbie blog zanedbávala a k dnešnému dňu mám len štyri články a vo februári žiadny 😱.  Tak som sa ...