piatok 12. marca 2021

2020 Barbie™ Dreamtopia Chelsea™ Mermaid Doll, 6.5-inch with Teal Hair and Tail - Chelsea

 Ahojte priatelia 💙 Dnes si predstavíme jeden z mojich vianočných darčekov. Tejto bábike som v slabej chvíli neodolala a objednala som si ju z Mall.sk. Všade na obrázkoch sa mi zdala modrá, preto som vo výdajni ostala mierne obarená a chvíľu som som premýšľala, či ju chlapcom rovno nevrátim, ale nakoniec som sa rozhodla si ju nechať. Až keď som si ju vyhľadala pre účely jej presného názvu na barbie.mattel.com, som zistila, že má v názve "teal", čo keď som si vygooglila znamená modrozelená a presne taká Chelsea je. A tu sú fotky tej mojej.

Prvá fotka je z 30. 10. 2020 a je fotená pred Mall.sk, v pozadí vidíte pršiplášť na kočíku, takže asi bolo veľmi príjemné počasie.

Bábiku som nakoniec rozbalila a nafotila pred mesiacom, 12. 02. 2021







6 komentárov:

  1. Mě se ta barvička líbí. Sice je poněkud jásavá, ale k takove usměvavé pohádkové bytosti proč ne? 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež páči, len som si ju podľa fotiek na nete predstavovala viac modrú. Tak tak a bolo to v dobe, kedy som potrebovala nejaké rozjasnenie.

      Odstrániť
  2. Mně se ta modrozelená barva líbí. Panenka je roztomilá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež páči, len som si ju nejako v svojej hlave predstavovala inak farebne :-D

      Odstrániť
  3. Ono mne sa z fotiek zdá byť dosť modrá, ale to je otázka foťáku alebo mojich predstáv o modrej farbe.😊 K morskej panne sa táto farba hodí. Môžeme ju nazvať i ako mentolová.😃

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, mne sa zdá na škále medzi modrou a zelenou, viac zelená ako modrá, ale je to naozaj od toho, čo kto má pod modrou. Morskej panne sa hodí, celkovo táto dúhová séria sa mi veľmi páči.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....