streda 12. januára 2022

December v obchodoch

Ahojte priatelia 💗 Dnes sa vrátime trochu v čase a pozrieme sa na to, ako to vyzeralo v našich obchodoch v predvianočnom čase.

13. 12. 2021 sa mi podaril trochu husársky kúsok a dostala som nejaký čas bez Pána Asistenta a tak som navštívila Dráčik aj Pepco vedľa neho:








Zašla som vtedy aj to Pepca, lebo tam mali mať Rainbow High bábiky. 




8 komentárov:

  1. Zase jsem se s Tebou hezky prošla a i dnes bych si vybrala. Ještě, že jen virtuálně.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prejsť sa prejdem rada, ale výber už len v hlave radšej :-)

      Odstrániť
  2. Opět krásná procházka po obchodech. A koukám, panenek bylo celkem dost. V našich obchodech toho fakt moc nebylo. Bída, bída. Ještě že se dá na FB ve skupině něco koupit, jinak bych neměla žádnou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, bábik majú u nás v Dráčiku dosť veľa, ale ak si chce vybrať zberateľ niečo hodnotnejšie alebo zaujímavejšie, musí siahnuť do iných vôd.

      Odstrániť
  3. Nuda, nuda, keďže mňa bábiky Rainbow absolútne neberú.🤣 Vybrala by som si buď srdiečkovú Millie alebo Dračicu Lou. Inak musím i ja ísť do iných zberateľských vôd.😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, to mňa RH chytili, cítim sa znovu ako panenský zberateľ, dali mi zberateľskú energiu. Srdiečková Millie na mňa pôsobí neskutočne znudene, neviem si pomôcť. Lou je fajn, ale pre civil je dosť nepraktická.

      Odstrániť

Prvé obchodové

Ahojte priatelia 💗 Trochu som tento rok Barbie blog zanedbávala a k dnešnému dňu mám len štyri články a vo februári žiadny 😱.  Tak som sa ...