piatok 25. marca 2022

2020 Olympics Tokyo Barbie Fashion Pack - biele tričko a modrá sukňa

Ahojte priatelia 💕 A už sa ma nezbavíte 😁 Sľúbila som, že bude aj niečo z Barbie sveta, že? No, nemôžem vás sklamať moji najdrahší, tuto máme.

Tento set som kúpila, keď sme boli v júli odhlásiť auto v Žiline a zastavili sme sa tam v nejakom nákupnom centre, ktorého názov sa mi už nevybavuje, ale bol tam dosť veľký Dráčik a tam som si za úžasných 5€ kúpila tento set.

Rozbalila som ho takmer mesiac potom a ako modelku som si vybrala pretelenú tenistku Teresku:


Keďže v tomto sete nie sú topánky, ponechala som jej jej ružové tenisky. Aj tak je tento set farebne prekombinovaný až až.

Bordové hodinky sú super doplnok.






A keďže som bola lenivá triediť fotky, tak tu máte aj pár fotiek Teresky s Pánom Asistentom, v tom čase takmer 14 mesačným. Ako tak pozerám na tie krémy na prebaľovacom pulte, tak naň v tej dobe ešte nevedel vyliezť. 




8 komentárov:

  1. parádní fotky asistenta s modelkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvojí Terezce nový setík moc sluší.
    A asistent studuje jak by to oblečení nejlépe svlékl. Už to začíná, všechno uklízet a dávat nahoru na skříň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😀 On si ju chcel len popozerať. To bolo minulé leto, tak to bolo ešte fajn, učil sa chodiť. Teraz vylezie všade 🙈

      Odstrániť
  3. Tahle Teresa je překrásná. A v těch brýlích je parádní drsňačka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som tento set vlani skoro kúpila, potom som si však povedala, že predsa len viac využijem ten Puma, tak som zobrala len ten. No, je to taká pekná spomienka na Olympiádu, ktorá sa konala o rok neskôr ako bola pôvodne naplánovaná. Tie strieborné okuliare sú dosť štýlové.😎

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem. Ono, časom to bude už len spomienka a možno o pár rokov, už nebudeme ani vedieť, že reálne bola v 2021. Tie okuliare sú super.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....