nedeľa 22. mája 2022

2016 Holiday Barbie blond Millie - Millie

Ahojte priatelia 💕 prajem vám krásnu nedeľu. Dnes vám sem dám fotky bábiky, ktorú mám doma už viac ako rok. Kúpila som ju niekedy v apríli minulého roku a konečne som vám ju nafotila. Kúpila som ju v čase, keď som postupne kúpila od jedného páru z Pezinku tri Holiday 2016, ktoré boli dostupné na našom trhu za asi 1/3 ich pôvodnej ceny a boli v nádhernom a kompletnom stave. Neskôr som kúpila na ebay tiež za zlomok ceny ďalšiu kvôli šatám pre červenovlasú verziu, ale o tom neskôr.

Túto Millie považujem za jednu z najkrajších blond Millie s otvorenými ústami vôbec, ale za 60€ mi teda nestála, to mi nestála ani Neysa, ani Claudette, ktoré som kúpila tiež v zľave, takže asi tak, ale dosť mojich kecov.






4 komentáre:

  1. Já nevím, ale tuhle tvář bych do sběratelských nedávala, prostě mi tam nesedí. Každopádně je milá, to se musí nechat a líbí se mi barevný přechod na šatech :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, keď už ju Mattel dal ako hlavnú Barbie tvár, tak už sa s tým budem musieť zmieriť.
      Áno, milá je a nie je ako väčšina totálne nudná.

      Odstrániť
  2. Musím tiež uznať, že patrí medzi tie krajšie zástupkyne tváre Millie, ale súhlasím s Lenkou, že pre mňa to nie je zberateľská tvár, nikdy sa Mackie nevyrovná.🙄 Páči sa mi jej farba očí ako ladí so šatami.😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to musím iba súhlasiť. Áno, farba očí je pekná, som rada, že nie sú typicky modré

      Odstrániť

Prvé obchodové

Ahojte priatelia 💗 Trochu som tento rok Barbie blog zanedbávala a k dnešnému dňu mám len štyri články a vo februári žiadny 😱.  Tak som sa ...