štvrtok 7. januára 2016

Pohľadnice 2014/2015

Už ste si ráčili zrejme povšimnúť, že od mojich zberateľských priateľov nedostávam iba Barbie alebo Barbie vecičky, ale aj rôzne skladkosti, či dokonca puzzle, ktoré patrí tiež k mojim veľkým záľubám. Medzi iným dostávam pohľadnice, ktoré tiež zbieram. Keďže akosi nestíham, pozrieme si pohľadnice, ktoré mi prišli záverom roka 2014 a v roku 2015. Vianočné pohľadnice 2015 dúfam predstavím pri vianočných darčekoch. Všetkým srdečne ĎAKUJEM.

Túto pohľadnicu som dostala od Blanky k 28 narodeninám (2014) a asi ste ju už na blogu aj videli, ale lepšie dvakrát ako ani raz :-)

Pohľadnicu Bratislavy som si kúpila už ani neviem pri akej príležitosti

Túto pohľadnicu som si kúpila v Lacných knihách, keď ešte tvorili poschodie Martinus na Obchodnej ulici, dnes už je to len minulosť.

Túto pohľadnicu s replikou Červeného baróna som si kúpila na niektorej Plastikovej zime, ale ktorý rok to bol, už naozaj neviem. Možno aj ten prvý. Istotne nie ten posledný.

Tento krásny pozdrav mi poslala Blanka v lete 2015.

Túto pohľadnicu som tiež dostala od Blanky, ale na Vianoce 2014.

Dvojička Blankinej pohľadnice mi prišla v ten istý rok od Zuzky

Túto pohľadnicu som dostala na Vianoce 2014 od Márie a Lucky

Prekrásne veselú pohľadnicu som dostala začiatkom roku 2015 opäť od Márie a Lucky.

Myslím, že pri tejto pohľadnici je úplne jasné, od koho som ju dostala. Dostala som ju na 29te narodeniny (2015). Mary ju urobila v krásnom štýle s mojou obľúbenou Eiffelovou vežou. Veľmi veľmi ĎAKUJEM.


Túto nádhernú pohľadnicu som dostala od Terezky k 28 narodeninám (2014)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....