štvrtok 25. októbra 2018

Barbie® Elegant Rose Cocktail Dress Doll - Rose

Ahojte :-) Dnes si predstavíme jeden z mojich narodeninových darčekov a to v podstate hneď prvý. Túto bábiku som si kúpila ja sama niekedy v apríli, ale vybalila som ju v sobotu (20. 10.) Rose som kúpila v AllToys v Avione asi hlavne kvôli cene, keďže Silkstonku pod 100€ som ešte predtým nevidela a neviem. Neskôr som si zmyslela, že si ju ponechám k narodkám.




Mám veľmi rada toto šnúrkové balenie Silkstoniek. Hlavne to, že nemajú tie diery v hlave po tých plastových somarinkách, ktoré majú iné Barbie.


Aby som mohla bábiku odmotať zo stužiek, tak som ju musela trošku vyzleicť a na moje prekvapenie som zistila, že šaty sú z dvoch kusov, ktoré tvoria šaty na priesvitných ramienkach a niečo čo najviac pripomína obrátené bolerko a preto som ho chvíľu nevedela bábike obliecť, keďže som jej to obliekala ako bolerko a snažila som sa jej to zapnúť na prsiach a nechápala som prečo to nejde 😃

Šatočky som tu musela rozpárať ako bolo zošité, lebo inak sa bábika nedala vyzliecť.

Kĺbové Silkstone telíčko je pomerne štíhlunké

Šaty majú vzadu zapínanie na patentku






O pravú rukavicu je prišitá kabelka s funkčným otváraním.

Klobúčik sa mi nepodarilo nasadiť nejako "normálne".


Rose som dnes (22. 10.) vzala von na fotenie. Aj keď je to pre mňa jarná bábika, tak sa k nej lístie celkom hodilo. Čo myslíte?






Za bytovkou sme spolu s Rose našli starú preliezku. Mnohí si možno pamätáte na takúto preliezku ale ako kolotoč, tá bola moja najobľúbenejšia v detstve. Tieto preliezky a kolotoče už takmer neexistujú, lebo nemajú certifikáty a podobné moderné vecičky.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....