streda 11. marca 2020

2009 France Barbie - Francoise

Ahojte priatelia Usmívající se Prajem vám krásnu stredu. U nás sa dnes rozpršalo, čo je také charakteristické pre moje návštevy u Lucky, predošlé dva razy bolo škaredo a jeden raz tiež pršalo, ale mne to nevadí. Na stretko s Luckou sa veľmi teším, pretože sa bojím, že čoskoro nám vláda zakáže aj cestovať (aj keď ľudia musia cestovať dosť často aj do práce) a stretávať sa s inými ľuďmi, ale dosť paniky s korona vírusom.
Túto bábiku mám doma už dosť dlho, myslím, že od septembra 2019, ale bábika mi prišla nahá a ja som hneď vedela, že Maťka Paurová bude tá, ktorá mi túto bábiku zaodeje a tak aj bolo. Neskôr sa mi podarilo zohnať aj originál šaty od Monike Iski. Obom dámam zo srdca ĎAKUJEM.

Príbeh tejto bábiky u mňa začal určením nahej a odstrojenej bábiky v našej skupinke Simonke, pomerne rýchlo som jej ju určila a ona pod to do komentárov potom hodila link na auckiu na veľmi lacnú, asi 5 dolárovú túto bábiku a ja som túto aukciu vyhrala. Bábika následne putovala do skladu v US. Odtiaľ prišla v septembri. Bábiku pred časom kúpilo viacero zberateliek a rozpustilo im vlasy. Medzi nimi myslím práve Simonka, Monika Iski a Deniska, ale majú ju myslím aj iné zberateľky. Pre mňa je to opäť jedna nádherná Mackie a práve kvôli výrazu jej tváre napr. na nasledujúcej fotke, som si ju zakúpila.

Originálna podoba

Meno Francoise (Fransoá) som vybrala z filmu Piti pity pá, ktorý mám vo veľkej obľube.



Pančuchy

Návleky na ruky





V originál šatách. Ponechala som pančuchy a návleky na ruky do Martinky a doplnila topánočky najpodobnejšími topánočkami, aké som doma našla. Inak originál topánočky od tejto bábiky by som veľmi chcela, sú nádherné.

Pár záberov do tváre.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....