utorok 8. septembra 2020

1999 Florida Vacation Christie - Nichelle

  Ahojte priatelia 😃 V prvom rade vám prajem krásny utorok. Dnes sa dostávam k bábike, ktorá sa ku mne dostala 28. 07. 2020 a dostala som ju od Vílinky. Po bábike s tvárou Nichelle 1990 som túžila dlho a bola som presvedčená, že prvá bude buď niektorá z vianočných alebo Batterfly Art alebo práve Florida Vacation, nakoniec ako viete prvá je Basquiat, ale tú oficálne dostanem až na Vianoce, ale ako uvidíte, hrám sa s ňou už teraz. Na Vianoce budem mať polročného lezúňa a na hranie bude zrejme ešte menej času, no späť k téme.

Nichelle som si vybrala v Zásielkovni a keďže som bola sama a o bábo sa staralo zvyšných 50% jeho DNA, dopriala som si chvíľku v mojej obľúbenej kaviarni spojenej s Antikvariátom.




Ten deň bola veľmi dobrá konštelácia hviezd, lebo aj napriek tomu, že som v tej dobe mala doma už 3 zabalené bábiky, rozhodla som sa vybaliť práve túto.



Nedalo mi a Nichelle som nafotila s Michelle, ktorej som obliekla plavky od Basics 003 Lei














8 komentárov:

  1. Krásný přírůstek, gratuluji.
    Moc se mi líbí slovo lezúň. Mějte se všichni moc hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Lezúň je super, to je pravda. Aj vy sa majte krásne :-)

      Odstrániť
  2. Sú prekrásne a modrá im veľmi obom pristane. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Koukám, že Ty máš Vánoce od srpna do prosince 😂 Krásná je, taková usměvavá 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, bývalo to tak, že prvú bábiku k Vianociam som si kúpila v auguste. Áno, táto tvár má taký pekný jemný úsmev.

      Odstrániť
  4. Je peknučká, patrí k tým, ktoré sa mi v rámci tejto tváre páčia.😎😊 Krásny darček. Ja mám zase pocit, že ty máš posledné roky Vianoce od januára po december.🤣

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jo, ty ju nemáš rada :-D No, mám strašne veľa anjelov okolo seba a to keby si videla, čo všetko podostával malý, tak to je úplný masaker.

      Odstrániť

Prvé obchodové

Ahojte priatelia 💗 Trochu som tento rok Barbie blog zanedbávala a k dnešnému dňu mám len štyri články a vo februári žiadny 😱.  Tak som sa ...