utorok 15. septembra 2020

Výlet do AllToys

Ahojte priatelia 😌 Dnes si predstavíme pár fotiek z môjho posledného výletu do Bratislavy, ktorý bol 20. 08. Musela som k doktorke a v rámci toho som sa rozhodla zájsť aj do Avionu, či nebudú mať niečo nové - nemali, ale však to nevadí.
















10 komentárov:

  1. Wow ešte tam majú 100vku...hmm 😍 Stále sa neviem rozhodnúť či ju chcem alebo čo vlastne.Ja som bola zase v dráčiku a už som tam videla Rainbow high Violet ale mala viac chýb,inak by som ju vzala,krivú ofinu,oko zle otočené,a šaty jej odhaľovali jedno prso 😂.Ale prvú chcem určite oranžovú Poppy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, je to takmer zpred mesiaca, ale mali ich tam tuším 3 alebo dokonca 4. No, najlepšie vidieť ju na živo a rozhodnúť sa :-) Tak s tými som sa u nás ešte nestretla, ale rada by som ich videla.

      Odstrániť
  2. Ráda jsem nakoukla a neutratila. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nic nové, ale i tak pěkná nabídka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U zberateľských a HP bábik by som si samozrejme vedela vybrať. Z playline je najlepšia tá staršia Fashionistas Goddess v modrých šatách.😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ja keby som nemala Keith Haring, tak to by bola moja prvá voľba, ale vedela by som si vybrať aj tak. HP sa mi páčila Ginny, no nekúpila som ju a zvyšné má nejako neoslovili na kúpu. Áno, Fashionistas 100 je veľmi pekná.

      Odstrániť
  5. Však to neva, když není nic nového. Kolikrát potěší, když člověk vidí naopak něco staršího 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to je pravda. Niekedy som rada, že objavím niečo staršie. Pamätám si, že v Prahe sme tak raz objavili kúsky fakt trošku skoršieho dátumu a to bolo super :-)

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....