sobota 18. septembra 2021

Fantasy Goddess of Asia - Hajuri

 Ahojte priatelia 💕 Neviem, kedy presne vyjde tento článok, ale každopádne vám prajem krásny dníček. Táto bábika ku mne prišla v balíku z US, ktorý dorazil 03. 09. 2021 a mala som z neho obrovskú radosť, pretože v ňom boli stratené poklady. Ako prvú som sa rozhodla z balíčka nafotiť práve túto krásku, nakoľko nemala svoju originál krabicu (o čom som vedela z inzerátu) a zároveň som vedela, že ju nebudem chcieť fotiť von, takže to bolo rýchle rozhodntie.

Niekedy začiatkom marca minulého roku Monika-Iski predávala túto bábiku nahú a s rozpustenými vlasmi a tam som sa do nej zamilovala. Poznala som ju už aj predtým, ale neoslovila ma na kúpu. Lenže, kým som sa rozmyslela, bábiku si už zakúpila iná zberateľka. Lenže mne to od vtedy nedalo spávať a obzerala som ju na ebay.  Blížil sa deň žien a vtedajší partner sa ponúkol, že mi ju ku dňu žien zakúpi. Poslala som ponuku jednému predajcovi a on ju prijal a tak bola Hajuri moja. Že sa ku mne dostala po viac ako roku a pol, je technický detail.

No dosť mojich slov, fotky:













Bábika je neskutočne prepracovaná, hlavne jej šaty, tie sú aj dosť ťažké a je do nich všitá. Pochádza z kolekcie Fantasy Goddess, kde sa nachádzajú štyri nádherné bábiky:



6 komentárov:

  1. Je to božská a dokonalá ázijská bohyňa.🥰🥰 Mne sa už páčila už od Vianoc 2000, keď som ju videla po prvýkrát v Barbie encyklopédii.😀 Inak som nevedela, že do tejto kolekcie patrí i blondína v kožuchu.🤔

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ja tieto staršie zberateľské Barbie sú tak úžasne prepracované :-) To chápem, tam je nádherná. Áno, táto Mackie, teda Goddess of the Artic tam patrí :-)

      Odstrániť
  2. Je nádherná, úžasná, fantastická. To je Steffie tvář? Celá série je velmi povedená 😊

    OdpovedaťOdstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....