pondelok 14. februára 2022

Rainbow High 3. séria: Daphne Minton

Ahojte priatelia 💕 Mojich priaznivcov, ktorí nedočkavo očakávajú článok o Barbie. Bude, ale keďže fotky spracúvávam od najnovších, tak prosím majte so mnou ešte trochu trpezlivosti. 

Krátko pred Vianocami mi nečakane tatino poslal slušnú čiastku ako vianočné (asi prvýkrát v živote alebo aspoň prvýkrát, čo si pamätám). Dlho som neváhala a vedela som, že je čas objednať si ďalšiu RH. Hneď po sérii Winter Break som si zamilovala tretiu sériu, ktorá je pre mňa takmer dokonalá.

Prvá fotka Daphne, pondelok 27. 12. 2021



No a z tejto kolekcie ma najviac oslovila mentolová Daphne Minton. Ako som už spomínala, vedela som, že pôjdeme čoskoro do Bystrice, tak som si ju dala dodať tam, rozbalila som si ju hneď na druhý deň, keď babi vzala Pána Asistenta na menšiu prechádzku. Bolo to super, mať tak trochu čas aj sama na seba a pre seba.





Navlásenie kvôli účesu ma trochu sklamalo, ale už som to videla ozaj krásne začesané.




Veľmi ma mrzelo, že som netušila o tom, že mi tatík pošle peniažky na darček. Objednala by som si Daphne k nám a Skyler ku mamine, keďže u nej bolo (a ešte stále je) strašne veľa snehu a tá by sa na ňom vynímala úplne perfektne.

8 komentárov:

  1. Vidím, že se Ti parta Rainbow High pěkně rozrůstá. I Daphne se mi moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, pribúdajú každým dňom, už ich tu mám ozaj požehnane :-) Daphne je krásna, žiaľ, dočasne ostala u maminy, ale už sa na ňu veľmi teším :-)

      Odstrániť
  2. Krásná panenka, má velmi příjemný barevný odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Áno, je to veľmi príjemný tón zelenej :-)

      Odstrániť
  3. Mne sa viac páčila Tvoja prvá modrá RH. Má opäť skvelú výbavu.😍 Túto stretávam často na Instagrame. Medzi zberateľmi je viac obľúbená.😊
    Buď rada, mne otec dal po XY rokoch teraz "len" 10 rokov starý foťák. Takže ten Tvoj je určite 100x lepší.😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež osobne Skyler radšej. Áno, túto a Georgiu z tejto série je vidieť veľmi často.
      Mňa to v dobrom potešilo, ale inak náš vzťah veľmi neriešim.

      Odstrániť
  4. Tahle mentolová mě nějak nezaujala, ale to asi bude tím, že přechozí dvě byly mnohem atraktivnější a tahle v nich trochu zaniká ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možné :-) Predsa len Lily je zberateľská, tak by aj mala mať troch high level.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....