streda 9. februára 2022

2022 Rainbow High Year of the Tiger Lily Cheng

Ahojte priatelia 💕 Dnes som sa vám rozhodla predstaviť môj aktuálne najnovší prírastok do rodiny, hoci oficiálne ho dostanem až v októbri na narodeniny.

Tí, ktorí ma sledujete na IG alebo ste so mnou v skupinkách na FB, tak viete, že som sa do bábik Rainbow High výrazne zamilovala a keď sa začala objavovať táto kráska, bola to láska na prvý pohľad. Samozrejme fakt, že som tiež Ja som jasný tiger v Tigrovom znamení. (Elán - Tigrov rok). 

Som si hovorila, že aké by to bolo super si ju môcť dopriať k narodeninám, lenže na Amazone sa ako objavila, tak aj zmizla a na ebay si za ňu pýtajú cenu ako za nejakú IT, čo som hneď odmietla. O to väčší šok bol, keď mi známa poslala na ňu link na český mmb. Skoro mi oči z jamôk vyliezli a cena ako za bežnú RH s doplnkovým oblečením. Rozbila som aj posledné prasiatko a zhodnotila som, že letné pneumatiky ešte chvíľu počkajú, však je koniec januára. Pani bábiku zaslala do zásielkovne a bolo. Nemohla som si ju ísť vyzdvihnúť hneď v deň, keď prišla, lebo synček ochorel a momentálne stále bojuje s najhoršou pánskou chorobou - nádchou a nachladnutím. No, vo štvrtok, 03. 02. som musela ísť čosi vybaviť do "mesta" (inak používa sa to aj u vás, že keď idete do centra mesta, tak hovoríte, že idete do mesta?) a tak som si kočku vyzdvihla. Zastavila som sa vtedy aj v Dráčiku a to vám urobím reportáž čoskoro.

Lily som si dala poslať do zásielkovne v Čapovanej drogérii, pred ktorou majú takú super lavičku a samozrejme som balíček musela hneď skontrolovať a hlavne, krabica, v ktorej Lily prišla, bola obrovská.


V piatok, 04. 02. na moje meniny najprv vyzeralo, že bude opäť pochmúrny deň a so soplíkovým Pánom Asistentom sa nedalo moc čo robiť, tak sme fotili Lily najprv v kuchyni.









No neskôr sa vyjasnilo, premiestnili sme sa klasicky do spálne a myslím si, že sme si to obaja užili.











Z Lily som nadšená, nemám jej zatiaľ čo vytknúť, veľmi sa mi páči otváracia krabica, fakt je veľmi pekne vyhotovená až tak, že ma momentálne nejako zvlášť neláka ju vybaliť, ale to sa samozrejme môže zmeniť, keďže ma bábiky v krabici nejako zvlášť neuspokojujú.

10 komentárov:

  1. Vypadá parádně. Ano, taky jsme chodíme do města, I když ve městě bydlíme :-D Ať je malému už líp

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😍 Tak to som rada, že tento trošku nelogický slovný zvrat používa aj niekto iný 🤔 No, zatiaľ to tak moc nevyzerá, zajtra zrejme zavolám doktorke.

      Odstrániť
  2. Lily jsem obdivovala už na IG, je krásná a nedivím se, že Tě okouzlila. Taky bydlíme ve městě a stejně jako Ty říkám, že jdu do města a myslím tím střed Jihlavy.
    Je mi líto, že Danečka trápí nachlazení, snad bude brzy lépe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, no ja tieto ázijské motívy môžem, takže to bolo rýchle zaľúbenie 😍
      Áno, presne, stred/centrum.
      No, dúfam, že mu bude čoskoro fajn, lebo už dosť protestuje proti pobytu doma

      Odstrániť
  3. Dokonalosť už dostala meno 😍.Nadherná.Ja som si dopriala to veľké 6balenie za dokončenie školy, tiež som dostala peniažky, len sme museli nájsť dokonalú šesticu 😅čo bol teda dosť oriešok, videla som ju len v Poprade ale nakoniec sa pošťastilo aj u nás.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je nádherná a tá prepracovaná krabica 😍Wau, tak to gratulujem, u nás v Dračiku ho majú tiež a ja nad ním dosť seriózne uvažujem.

      Odstrániť
  4. Gratulujem k novému prírastku.😊 Ja na Tvojom mieste by som si ju nadelila k meninám a potom by som ju aj patrične rozbalila. Však si ju zaslúžiš, treba si pri tých Tvojich starostiach urobiť radosť.💓 Je dokonale prepracovaná, krásna "tigrica". Ja som už zabudla v akom čínskom znamení som narodená.😁

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) No, na meniny som sa s ňou mohla pohrať, ale vybalila som si nakoniec inú. Je to správna tigrica, veľmi sa mi páči aj balenie a hlavne Pánovi Asistentovi sa páči, že ju vie zahaliť a nájsť. Ty by si mala byť kozička, pokiaľ si dobre pamätám.

      Odstrániť
  5. Gratuluji, i když do října je ještě daleko. Tahle je opravdu stylová, snad to rychle uteče ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😀 ale ono to zbehne popri klasickom živote ako voda.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....