nedeľa 8. mája 2016

Veľkonočný zraz vo Zvolene

Akonáhle mi dorazila nádherná bábika pre Ľuba, premýšľala som, ako mu ju odovzdať a najlepšie osobne. Priečila sa mi myšlienka posielať ju poštou, jednak si cestovania užila dosť, jednak no je nádherná a vzácna. Vedela som, že na Veľkú noc pôjdem domov a tak sme s Ľubom nakoniec dohodli čas a hlavne MIESTO. Vďaka nemu som sa opäť niekam vrátila a to do Zvolena a po takmer na deň presne po 10 rokoch, síce sme jeden večer s maminou vo Zvolene medzi časom boli, ale za dňa a na starých a i nových miestach som bola prvýkrát.
Keď som si to spätne prešla, tak sme si s Ľubom urobili slušnú prechádzku. Navštívili sme pre mňa staré známe miesta, bola som prvýkrát vo zvolenskej Európe, Tescu, TPD a ja ani neviem, kde všade, čo asi aj tak pre Vás nie je až také zaujímavé. Zaujímavé budú fotky, teda aspoň dúfam :-)

Ľubo ma tentokrát poprosil o Barbie Basics 1.5/03. Táto ryšavá Steffie mu ako jediná z tejto kolekcie chýba, takže ma jeho výber ani nijako extra neprekvapil. Ako bonus som mu doniesla ukázať Barbie Basics 003/07, keďže sa priznal, že o tejto bábike sám uvažoval. Ani jedna z týchto tvárí rozhodne nepatrí k jeho TOP, ale verím, že ho prítomnosť Skarlet a Lauren potešila.

Ja som Ľuba poprosila o jeho nové Fahsionistas - bielu Ashu a černošku s novou tvárou, potom o MTM Ashu - vyskúšať si telíčko MTM pred kúpou bola jedinečná príležitosť, ktorá sa asi mnohým nenaskytla, takže som za to obzvlášť vďačná a moju platonickú lásku - Twillight Emmetta.

Takto nejako to vyzeralo

Keď som sa vybláznila s MTM, tak musela byť prvá reálna foto samozrejme dvoch Ashí spolu. Dedím úchylky po Ľubovi :-D

Ľuba som nemohla nepoprosiť o moju platonickú lásku - Emmettka


Na túto bábiku som bola extrémne zvedavá a skutočne je prekrásna. Fotila som ju aj s bleskom aj bez blesku, jej reálna farba je niečo medzi týmito dvomi podobami. Je neskutočne nádherná a ani jej modré náušnice mi nevadia. Veľmi sa mi páči jednoduchosť malieb, ktoré teraz Mattel používa. Všetky tri slečny boli akoby nalíčené v aktuálnom veľmi tredy "nude" líčení.



Sa kuknem, že akej farby máš dnes nohavičky...tú pózu MTM som si všimla až pri tomto kladaní fotiek do článku

Černošky spolu


Táto bábika je fascinujúca, priznám sa, že neviem ako nazvať presne tú farbu očí, či je to ešte modrá alebo už zelená, ale je dokonalá. Neskutočne nádherná.

Dámy pokope, v pozadí oddychuje Lauren

Krásna ryšavá Asha

Myslím, že časom budeme mať s Ľubom ďalšiu spoločnú bábiku

Musím sa priznať, že sa mi tá tvárička neskutočne páči


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....