sobota 24. februára 2018

Enchanted Mermaid Barbie - Enčí

Ahojte :-) Tak už podľa názvu vidíte, že ste sa konečne dočkali predstavenia môjho posledného prírastku roku 2017, aj keď reálne je to môj posledný nákup na ebay za rok 2016. Túto bábiku som obdivovala do samého počiatku môjho zbierania. Keď som ju na ebay videla úplne prvýkrát, najlacnejšia bola výrazne viac než môj mesačný plat a tak som túto bábiku odložila do ríše snov. Potom som zmenila prácu a plat išiel hore, ale bábika bola stále v sfére nad limit, ktorý som si dala na to, čo som ochotná dať za bábiku. No prišiel december minulého roku a ja som sa pokúsila o jednu akciu na túto bábiku. Bábika bola síce už vybalená a nie v najlepšom stave, ale za cenu pod 100 dolárov, ale nepodarilo sa mi ju vyhrať.
Fotka, ktorá bola dlho pozadím na mojom laptope.

Bábika z nevyhratej aukcie

Na screenshote môžete vidieť cenu, ale tiež, že bábika je žltá a toho som sa dosť zľakla. Áno, zažltnutie plastu naozaj je, ale nie je až také strašné ako bolo na fotke predajkyne a bábiku druhýkrát zháňať už nebudem. Myslím si, že za cenu, za akú som ju zohnala, to zažltnutie nie je strašidelné a tiež si myslím, že u mňa by časom zažltla tiež.

Môj poklad u mňa doma





Malá vsuvka na môj luxusný výhľad z postele







Stojan



Bábika je do kostýmu všitá, ale pri tejto slečne mi to naozaj nevadí 







Zdobenie rukávu


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....