utorok 12. mája 2020

Rozlúčkové

Ahojte priatelia 😊 nestáva sa mi to nijako zvlášť často, že by som sa s nejakou bábikou zo svojej zbierky rozlúčila, ale nedávno sa tak stalo.

O "Jednorožcovi" ako väčšina z nás Unicorn Goddess volá som nebola nijako zvlášť presvedčená, ale keď prišla, tak sa mi zapáčila a rozhodla som si ju ponechať. Síce okrem troch morských panien bola mojou jedinou fantasy bábikou, na ktoré ja moc nie som a dosť medzi mojimi modelkami vytŕčala, ale nevadilo mi to.

Lenže tento rok vyšla Dragon Empress a ja som vedela, že do tejto bábiky nepôjdem a teda celú kolekciu rozhodne mať nebudem. O to viac sa ale našlo zberateliek, ktoré mali doma Enchatress Mermaid Barbie a páčila sa im aj Dragon Empress, ale práve Unicorn Goddess im do zbierky chýbala. Jednou z nich bola aj Klárka, ktorá sa takto vyjadrila na facebooku. Slovo dalo slovo a keďže ja som vtedy túžila (a stále túžim) po inej nie lacnej bábike, ľahko sme sa s Klárkou dohodli a moja Uni teda poputovala k nej. Ešte predtým som jej však nafotila fotky, aby vedela, v akom stave bábika je a či ju naozaj chce. To sú teda aj moje posledné fotky mojej Uni.














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....