pondelok 6. marca 2023

2022 Looks Barbie model 11 - Heide

Ahojte priatelia 💗 Dnes si predstavíme ďalšiu kočku z rady Looks, ktorá rozšírila rady mojej zbierky. Objednala som si ju z Mall.sk a potom ešte jednu, o tom ešte hádam bude článok, aj keď sa bojím, že tieto fotky sú zrovna zamurované v noteboku, v ktorom sa pokazilo napájanie, ale možno časom.

Táto červenovláska uchvátila zberateľov, je veľmi obľúbená, dosť obľúbené je jej vyrovnávanie alebo úprava vlasov, ale mne sa páči tak ako je a nemienim ju nejako upravovať.







Má veľmi pekné topánky

Ona je tak nádherná, že z nej nemôžem.



Mala som ohromnú chuť ju prezliesť, toto bol prvý nástrel.




Chcela som ju pofotiť von, keďže bolo krásne aj mrazivé počasie, ale Pán Asistent sa rozhodol, že najlepšia zábava je utekať s bábikou po sídlisku.


Takže nakoniec vyšla len táto jedna fotka.


6 komentárov:

  1. Musím říct, že u téhle mám cukání i já ;-) Líbí se mi v tom prvním svetříku, i když mě by ani nenapadlo jí ho dát a byla by to škoda ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj úžasná :-) Ten farebný svetrík robila Mary a mám ho veľmi rada <3 ale ten fialový jej išiel viac k očným tieňom :-)

      Odstrániť
  2. Pre mňa je topka z druhej série Looks. Milujem ju.🥰 Kto jej vyrovnal vlasy, tak ju len zničil, to je môj názor. Farebný rolák z mojej tvorby jej pristane.💜

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je asi ešte o trošku viac topka Simone, ale len o chĺpoček. Tiež som toho názoru, že kto jej vyrovnal vlasy, ju zničil. Ja celkovo nechápem túto tendenciu vyrovnávať vlasy kučeravým bábikám.
      Áno, svetrík sa u nás teší veľkej obľube.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....