sobota 6. júna 2015

BB 1.5*06 - Sunny

Možno si niektorí spomenie na článok o tom, ako sa predbehli Basics s ich kolekciovými sestričkami minulý rok v lete. Môžete ho nájsť tu. Tam som síce mala na mysli inú bábiku z tejto kolekcie, túto som si kúpila mesiac po nej od rovnakého predajcu, lenže nakoniec bude chúďatko GG predstavená posledná, lebo ju pri vybaľovaní predbehne táto krásavica, o ktorú som skoro prišla.
Túto bábiku mám opäť spoločnú s Ľubinom, ktorý nám ju predstavil v plavkách ale aj s Terez.

Fotila som ju na trikrát a pri druhom fotení vznikla len jediná fotka, vďaka ktorej som skoro o bábiku prišla, čo ešte dodnes trošku predýchavam.

Fotky z vybaľovanie. Obe slečny prišli ešte v originál krabičkách



Veľmi som chcela Sunny nafotiť na týchto kameňoch. To sa mi však skoro stalo osudným. Urobila som len dva zábery, keď som začula v pozadí kroky, zazrela som približujúcu sa rodinku a tak som hodila Sunny rýchlo do tašky a išla som preč (miesto je vzdialené od môjho paneláku asi 25 minút), pred panelákom som sa rozhodla, že ju ešte predsa len pofotím. Aký bol môj obrovský šok a heartattack, keď som v taške našla jednu bábiku na miesto dvoch. Okamžite som vedela, že mi musela pri tom chvate z tašky vypadnúť. Na šťastie aj napriek skoro hodine na mňa na kameňoch počkala. Objímala som sa s ňou asi pol hodinu, kým som našla chuť ísť naspäť domov. Počas cesty som obe bábiky asi tak 200x skontrolovala.

Tieto fotky vznikli v nedeľu 24. 05. v jeden jediný nepršavý deň (pršalo celý týždeň) a potom aj v pondelok. Boli sme v prezidentskej záhrade, kde som odfotila ešte aj vtedajší posledný prírastok a v ten deň som pofotila ešte jednu kočenku.




Takúto opačnú lienku sme našli v prezidentskej záhrade








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....