piatok 28. júna 2019

Móda od Janky E.

Ahojte 😊 Pokračujeme v módnej show. Tentokrát si dáme kúsky od Janky E. z obchodu https://www.oblecky-pro-barbie.cz/. Janka bola vlastne úplne prvá kočka, od ktorej som mala nejaké ručne robené vecičky pre Barbie v dospelosti. Kostýmček, ktorý uvidíte na Coutrue Angel, mám takmer od počiatkov môjho zbierania, len som ho doplnila o čierne pančuchy.

Túto bábiku som v jej pôvodných šatách takmer nikdy nemala. Nosí tento kostýmček od Janky, doplnený pančuchami od Schwarz Barbie a jej pôvodnými lodičkami.

Gigi Hadid je druhá bábika, ktorú nemám v pôvodnom oblečení, ale v oblečení od Janky. Tieto šaty ma tuším u Lucky zaujali na Gigi, resp. mňa zaujali pre ňu ihneď, ale u Lucka ma s nápadom trochu predbehla a ja som potom už vedela, že to bude pre Gigi to pravé.

Kraťasky na traky, traky by potrebovali trochu skrátiť, potom by to bolo super, ale dopred padnú asi IT a tak ich nechám tak, ako sú.

Bordové šaty som zobrala pre moju Verču, ale čoskoro príde model, ktorý jej podľa mňa padne ako uliaty.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....