sobota 15. júna 2019

Najhoršia skúsenosť na ebay, pokračovanie

Keďže ani blog sa so mnou nechcel hrať, tak tu bude pokračovanie môjho nákupu na ebay. Takže 05. 03. pani predajkyňa zmenila prípad na sťažnosť a ešte mi paypal poslal mail s týmto textom:

Dostali sme sťažnosti, ktoré ste podali 2. marca 2019.
Skontrolovali sme transakcie a od obchodníka Camryn MacLeod žiadame ďalšie informácie týkajúce sa Vašich sťažností.
Ďalší postup
Obchodník Camryn MacLeod môže poskytnúť požadované informácie až do 10 dní, je však pravdepodobné, že nám ich poskytne skôr. Len čo tieto údaje dostaneme, poskytneme Vám ich spolu s akýmikoľvek ďalšími krokmi potrebnými na vyriešenie tohto prípadu. Kým Vás nekontaktujeme, nemusíte prijímať žiadne opatrenia.
Ok, to bolo fajn, stačilo iba čakať. 08. 05. 2019 mi prišla takáto správa:
Príjemca Camryn MacLeod reagoval na prípad, ktorý ste voči nemu otvorili. Skontrolujeme skutočnosti súvisiace s prípadom a pred tým, než sa rozhodneme, dôkladne posúdime všetky materiály. Ak by sme od Vás potrebovali ďalšie informácie, ozveme sa Vám, a keď dospejeme k rozhodnutiu, budeme Vás kontaktovať e-mailom.

Tak som si prečítala, čo im dievčina napísala. Dokopy nič, okrem toho, že sa snažila hrať na city tým, že ak uznajú pravdu mne, tak končí s ebay aj paypal a že to nie je fér a tak ďalej. To ma naoazj takmer rozplaklo (myslím ironicky). Priznám sa, že ma do nepríčetnosti vedia vytočiť len pár skutočností, ale dve z nich sú: keď ma niekto obviňuje z klamstva a keď niekto používa citové vydieranie.

Bola som trochu prekvapená, že paypal sa ma nič doplňujúce nepýtal, až mi 12. 03. prišla táto správa:

Tento prípad je uzavretý.
Skontrolovali sme informácie týkajúce sa Vašich prípadov a rozhodli sme vo Váš prospech.
Na Váš účet PayPal alebo na spôsob platby, ktorý ste pri tejto transakcii použili, sme pripísali celú sumu spornej transakcie 172,80 CAD. Kredit by sa mal na Váš účet PayPal pripísať do piatich pracovných dní. Ak ste zaplatili debetnou alebo kreditnou kartou, peniaze budú vrátené na príslušnú kartu. Zobrazenie vrátených peňazí vo Vašom výpise z karty môže trvať až 30 dní v závislosti od časových harmonogramov vydavateľa karty.
Tento prípad je uzavretý. Naozaj ľutujeme, že ste mali problém s touto transakciou, ale dúfame, že máte radosť z výsledku tohto prípadu.
Mala som obrovskú radosť a pociťovala som obrovskú úľavu. Do troch dní som mala aj platbu späť na účte. Ďakujem, ak ste sa prepracovali až sem. O mojich ďalších milých i nemilých skúsenostiach vám napíšem opäť niekedy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....