piatok 1. novembra 2019

Balíček z US 3/2019

Ahojte 😊 Dnes si predstavíme tretí a zrejme aj posledný tohtoročný balíček z US. Mala by som tovar ešte na jeden balík, ale v rámci toho, že sa blížia Vianoce a ja som si na ne zabeštelovala poriadnu pecku, teda v podstate rovno dve, tak ďalší bude zrejme až budúci rok.
Balík mi chudák pán kuriér doručoval na 3x, najprv v pondelok mi volal pán kuriér z Bratislavy, lebo pracovníci v USA-balík mi síce zmenili adresu na faktúre na seneckú, ale na waybille aslias prepravnom štítku nechávajú už viac ako rok bratislavskú. V utorok som síce mala byť v práci, ale partner mal byť doma, tak som pánovi kuriérovi nadiktovala adresu do Senca a myslela som si, že je to vybavené. To bolo, kým som neprišla domov a nezistila som, že partner pôjde v utorok na nadčas. Takže v utorok mi volal kuriér, čo rozváža Senec a ani toho som nepotešila, ale dohodli sme sa stredu, ale pre istotu som sa ho rovno opýtala, či k nám príde tiež ráno, lebo na obed ideme preč. Povedal, že áno, že trasa ulíc je rovnaká a že okolo deviatej bude u nás. Vravím si, paráda. Tak aj bolo, ešte som sa mu raz osobne ospravedlnila a tesne pred odjazdom do Košíc, som sa mohla potešiť z balíčku. V balíčku boli len dve bábiky moje, jeden fešák pre Ľubina a jeden prívesok na Pandoru opäť pre mňa. Všetko prišlo v najlepšom poriadku. Za mňa veľká spokojnosť.

Bordelákovo v hlavnej akcii

Nádherná Francúzska mi prišla nahá a čaká na šatočky od Martinky

Na chlapíkovi ma zaujalo, že má ponožky.


Prívesok na Pandoru.

Pri Silkstonke som mala takúto kartičku.


Na certifikáte sú už ale iné údaje. V podstate mi je to úplne jedno, koľko ich bolo vyrobených. Fotila som to kvôli Tomovi. V pozadí môžete vidieť troje dvier v našom podnájme - obývačkové, kúpeľňové a vchodové.

Nemohla som novú kamarátku neodfotiť s jej dvojičkou Virgo. Takže Platinum Label Classic Black Dress Paris Convention a Gold Label Classic Black Dress brunette.


Nedalo mi to, keďže mám z Pop Life série doma Barbie, aby som ju neodfotila s Ľubinovým Kenom. Takže Platinum Label PopLife Ken a Gold Label PopLife Barbie.



Niekto ma ešte na facebooku poprosil o celú fotku mojej červenovlásky, takže ešte posledný záber a hurá do Košíc.

Rybičku sa mi podarilo najprv dať na náramok tak, že bola hore bruškom, nebojte sa, už som ju otočila.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....