piatok 26. novembra 2021

Jún v obchodoch

Ahojte priatelia 💞 Opäť sa prehrabávam starými fotkami a tak si hovorím, že vám ich sem dám, nech to do konca roka stihneme, čo vy na to?

Kik, 11. 06. 2021


Dráčik, 14. 06. 2021
Toto sa mi veľmi páčilo, že som mohla pri sebe vidieť oba vyfarbenia tejto bábiky.





Dráčik a Pepco, 24. 06. 2021













Tesco, 29. 06. 2021



6 komentárov:

  1. Nikky, vždycky s Tebou ráda chodím po obchodech a v duchu si říkám, kterou panenku bych si vybrala. Tentokrát by to byla Rainbow s barevnými vlasy a pak Barbie Skipper.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že so mnou chodíš rada. Vždy rozmýšľam, či to ešte ľudí baví a niekto mi vždy napíše, že sa rád popozerá :-) Rainbow High ma lákajú čím ďalej, tým viac :-D

      Odstrániť
  2. Koukám že v obchodech u vás alespoň něco je, u nás je to bída a utrpení (Dráčik - 2 panenky, Bambule - 5 panenek) a o dalších obchodech raději mlčím. Opět plno krásných panenek a oblečků.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm...no, čo ja som bola v ČR, tak to bolo dosť bieda :-(

      Odstrániť
  3. Rainbowky sú zaujímavé bábiky. Ale nejako si už teraz hovorím, že podobne ako to bolo u Bratzilaz... len by som ju vytiahla von a dala do police a to by bolo všetko... radšej si svoju rezervu nechávam na iné po ktorých túžim viac..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, tiež si hovorím, či investovať, či radšej kúpiť nejakú Barbie. Možno, ak sa naskytne príležitosť.

      Odstrániť

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....