pondelok 3. februára 2014

Dream Glow Teresa 2001 - Vinona

Máte pocit deja vu? Aj ja som mala...a ešte aký. Ale pekne po poriadku. Určite si spomínate, aká som bola nadšená, keď som objavila na ebayi konečne svoju vysnenú vybájenú mäkučkú Teresku. Spomenula som si na jeden článok v EVE, kde spomínali spoločnosti, ktoré prepravujú tovar z USA na SVK. Jednu z nich som využila. Táto spoločnosť robí dokonca takú službu, že zadarmo skladuje vaše zásielky, takže si môžete nakupovať a dať si k nim poslať viac vecí a potom si to dať poslať všetko spolu.
Ale naspäť k Vinone. Asi po týždni ako som získala Vivonu, mi na email prišli nové položky do môjho vyhľadávania. Skoro som odpadla, keď som tam zbadala môj "obláčik" spolu s Holiday Season Barbie za 10 USD. Bolo to jasné, ale shipping bol opäť iba po USA. Nič to, opäť som využila služby SK-ebay, ale tento krát som si dala poslať viac položiek spolu.
Poslednou odbalenou z týchto položiek bola práve Vinona, hlavne preto, že bábiku ako takú som už poznala, lebo ju mám vedľa seba na posteli :-)

V tejto sérii vyšli 4 bábiky: Barbie, AA Barbie, Christie a Teresa (teda pokiaľ je mi známe)


Takto spolu boli ponúkané od predajcu :-)

Už pri Vivone som si všimla, že jej nesvieti vlásky na rozdiel od Viany. Aj na obrázku vidieť, že Barbie má fosforujúce pramene. Keď že však nesvietia vlásky ani Vinone, asi to tak má byť a Teresám nesvietia. Nie je to ani v návode :-)

Vybalená z krabičky, bábika má nádherné jemnučké vlásky zrejme z rovnakého materiálu ako džínová Lea (aspoň mne tak na dotyk prídu)

Doplnky sú ďalšia odlišnosť. Barbie majú pri sebe zabalenú lampičku a sponky do vlasov majú rozdelené na štyri svietiace a štyri fialkové. Teresa a Christie majú pri sebe vankúšik a sponky do vlasov majú všetky svietiace. Ďalej majú pri sebe všetky bábiky zubnú kefku, pastu a macíka

Dvojičky spolu, Vinone od dlhoročného zabalenia končatiny držia v polohe ako v krabici





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....