piatok 29. augusta 2014

Kali méra (dobré ráno) alebo začiatok dovolenky

Dnes sa v podstate začína moja dovolenka. V poslednej dobe trpím (ale zatiaľ si to užívam) miernou nespavosťou (vstala som niečo po 4tej). Prečítala som si odpovede na moje komenty u jednej blogerky a pri jednom jej článku ma kopla múza a po dlhom období (kedysi som písala básničky o sto šesť) som opäť napísala krátku básničku - vinšík (teraz Vám ho sem nedám, lebo ho chcem poslať danej blogerke k nastávajúcemu sviatku).
Dnes je na SVK sviatok - Výročie SNP. Zhodou okolností je moja rodná BB "povstalecké mesto". Máme tam krásny pamätník (píšem ešte z BA). Nakoľko je totálne predĺžený víkend (v pondelok je tiež sviatok), tak sme sa rozhodli s Vikym ísť do BB aj kvôli tomu, že cez víkend sú Letecké dni, ale o tomto všetkom neskôr.
Aby som sa dostala k podstate veci. V hlasovaní o oblečenie Yemaye do 4. kola súťažeLily hľadá TOP Modelku, vyhralo spodnú bielizeň a keďže fotiek je viac než predpísaných 5, tak tu ich máte!













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....