piatok 11. augusta 2017

Syrečkovo I.

Ahojte😌 Dnes to bude trošku dlhšie rozprávanie, tak Vás na to upozorňujem dopredu a bude to aj tak trochu osobnejšie. Mnohí viete, že už dlhší čas sme si dohadovali stretnutie s Terkou - terradolls, ale predošlé dve letá to nevyšlo. Koncom minulého roku som narazila na fcb na skupinku, ktorá vydáva pomôcky k pozitívnemu mysleniu a ako jedno cvičenie mali napísať si 101 cieľov. Najprv to znie šialene, že 101. Bolo to niekedy v novembri a 6. bod tohto zoznamu u mňa je kúpiť Enchanted Mermaid Barbie. Mnohí už viete, že sa mi to podarilo, ale podarilo sa mi to asi dva týždne po napísaní tohto cieľa. Nie všetky ciele sa mi darí naplniť tak rýchlo, ale verím, že sa všetky podaria časom. Ako 50ty cieľ mám - Navštívit Hamley´s v Prahe - stalo sa :-) a 63tí cieľ - Stretnúť sa s Terkou v lete, takže asi tak 😏 Tento rok sme sa dohodli, naplánovali a VYŠLO TO! Týchto článkov bude asi viacero, zrejme 3 alebo 4, nakoľko mám vyše 100 fotiek a každá si zaslúži, aby som s Vami o ne podelila. Všetkými týmito článkami chcem samozrejme POĎAKOVAŤ Terke v skratke za všetko, za pohostinnosť, milosť, úprimnosť, dlhoročné srdiečko, za sprievodcovstvo.

Pôvodne som si myslela, že sa budem baliť večer, ale keď som prišla so BA, tak som padla mŕtva. Takže ráno som pobalila svoje kočeny a vyrazili sme

Až ráno pri kúpe lístka som zistila, že budem musieť v Brne prestupovať a budem tam mať polhodinovú prestávku.

Klasická zastávka pred Brnom.

V Brne som na otočku ešte stihla navštíviť Vaňkovku.


Konečne Olomouc. Bolo sparno, bola som celá spotená a autobusy RegioJet mali akoby vlastné nástupištia ďalej od stanice, takže na prvý pohľad ma prišiel počkať tento pán :-D ale čoskoro dobehla aj Terka. Bola krásna ako bábika. Štíhlunká blondínka vo vysokých sandálkach.

Terka si teda po mňa prišla na stanicu, odtiaľ sme išli k nej domov. Pôvodne sme si chceli iba oddýchnuť a potom ísť do mesta, ale zakecali sme sa. Povyťahovali sme svoje poklady. Najedli sme sa, kecali, kukali, čo je nové na nete, kecali, trochu fotili a zrazu bol večer. Navečerali sme sa, vypili fľaštičku perfektného vínka, ochutnala som české brambůrky (vynikajúce) a asi okolo pol noci sme šli spať. Spala som v detskej izbe a ráno som to využila na nafotenie bábik Terkinej dcérky.





Terke sa podarilo všetko zariadiť tak úžasne, že mala prázdny byt. Dúfam, že nebudú vadiť fotky z neho. Príjemne ma prekvapilo, koľko bábik je po čistkách ešte ostalo. Fakt nádherné kúsky.


Terka má pár dievčat ešte aj originálne zabalených


Nádherná Laruška

Prenádherná Ocean. Veľmi som sa na stretnutie s ňou tešila. Je to predsa len iné, keďže moja Madison je ešte v škatuli.



Ráno mi Terka urobila raňajky, čajík a vybrali sme sa kúsok od nich na stanicu mestského vlaku a previezli sme sa pár zastávok a prešli peši ku Obchodnému centru Šantovka. Tam sme navštívili Bambuli a Pompo, ale kde nič, tam nič.

Bambule Šantovka


Toto Lego je tak nádherné. Mať priestor a financie.

Z Pompa som Vám ani neurobila fotku, lebo akosi tam skutočne nebolo, čo odfotiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....