štvrtok 30. januára 2020

2008 Holiday Barbie - Jarmila

Ahojte Usmívající se Dnes si opäť predstavíme ďalší z mojich vianočných darčekov v roku 2019. Po tejto bábike som túžila už veľmi dlho, zamilovala som sa do nej v Múzeu hračiek v Pražskom hrade v roku 2015. Napriek tomu, že som bábiku všade obdivovala, nikdy som ju aktívne nezháňala. Ale v lete jedna zberateľka rušila svoju zbierku a medzi nimi bola aj táto Holiday a ja som si o ňu napísala. Týmto Deniske ešte raz ďakujem. Pricestovala komplet, v krásnom stave, akurát jej chýbal stojan a certifikát. Bez certifikátu som sa zaobišla, stojan bol väčší problém, ale aj to sme časom vyriešili.
Meno Jarmila som jej dala úplne náhodne, práve preberám meniny/sviatok s českou kamarátkou, tak som si otvorila český kalendár a povedala som si, že ak na moje meniny bude v českom kalendári ženské meno, tak jej ho dám, takže je Jarmila. Pozerám, že okrem mojich a Jarmiliných menín je 04. 02. aj svetový deň proti rakovine. To je ťažká téma. Nepoznám snáď nikoho, kto by niekoho nemal v nebi práve "vďaka" tejto chorobe. No dosť o neveselých témach, fotky:





















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....