sobota 8. marca 2014

FF Teresa wave A - Adriana

Určite nie je žiadnou neznámou, že ma posadli Teresky a žiadnou novinkou nie je ani, že čo sa týka tubových FF, tak Terky by som chcela všetky. Dokonca som si zaumienila zbierať ich podľa vĺn, uvidíme, ako to pôjde :-) V tomto pláne som si ako prvú zaobstarala Andreu a už vtedy som vedela, že po nej si kúpim jej sestričku z vlny, ktorá sa mi páči o mnoho viac, asi hlavne kvôli šatám :-)

Adrianka prišla v balíčku spolu s DTOW Maroko pre Terez :-) Bábika dostala meno po staršej dcérke Vikyho kolegu, ktorá k nám kedysi chodila na návštevu (jej tatinko je totiž tiež modelár) a keďže modelárstvo ju nechytilo, dala som jej nejaké svoje bábiky na hranie, nech sa u nás nenudí (v tom čase som nevlastnila žiadnu zberateľskú a vzácne kúsky som samozrejme uchovala v zdraví), ale musím uznať, že dievčatko sa s mini hralo veľmi pekne. Najviac ju bavilo bábiky vyzliekať.




Veľmi sa mi páčia tie modré čiarky v hnedých očkách a modro-fialkasté tiene

Záber na kabelku

Kabelka má funkčnú patentku

To by som nebola ja, aby som sa nepokúsila bábiku vyzliecť

Vlásky od zadu, tu vidieť, že nie sú všetky tmavohnedé

Adík má super topánky

Po neúspechu s Andreou, sa mi tento stojan podarilo odbaliť bez poškodenia. Hurá!

Spolu s Andreou


Moje FF Terky tubové z vĺn (to keby si niekto všimol, že chýba Maťa)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....