piatok 10. októbra 2014

Zamilovaná do MH???

Tento týždeň bol v práci fakt hrozný, psychické napätie, ktoré tam dlhšie panovalo vyvrcholilo a skončilo veľmi nepekne. Po dvoch dňoch vyšetrovania, sa to skončilo písomným napomenutím jednej mojej kolegyne a mňa + ja som dostala nútenú dovolenku s okamžitým nástupom a tak som od včera do stredy na dovolenke. Už dlhšie som plánovala ísť k doktorke, tá je na Starých Gruntoch....kto trošku poznáte Blavičku, tak je to pánu Bohu za chrbtom, ešte dve zastávky za Zoo 😊 Tam som pomerne rýchlo vybavila, čo som chcela a keďže bolo nádherne, chvíľu som šla do mesta peši. Okolo obeda som bola pri PKO, keď mi napadlo, že môžem ísť s drahým na obed v Eurovei (robí v tej budove J&T hneď vedľa). Tak som nastúpila na 28, ktorá ide priamo pred Euroveu, aby som sa počas jazdy telefonicky dozvedela, že pracuje z domu 😀 ale plán navštíviť Euroveu som nezmenila. Najprv som vliezla do All Toys, mali tam novú morskú pannu, ktorú som tak túžila vidieť, ale bola pre mňa sklamaním. Priznám sa, že ma vôbec ale vôbec neoslovila 😢 v All Toys sa mi zrazu niekto prihovoril. Bol to Vikyho jediný priamy kolega 😉 zháňal pieskovisko pre dcérky....potom som zamierila do Dráčika a dala som šípku rovno k regálu s Barbie. Najprv ma tam akosi nič neoslovilo. Keď som zbadala Look Goddess, ale bola vysoko. Priznám sa, že mňa táto bábika moc neoslovuje, ale vedela som, že niekto po nej veľmi túži a nakoniec som o ňu poprosila predavačku. Tá ju vytiahla a za ňou bola aj Mackie, pozrela na mňa a hovorí mi: Alebo chcete tú ružovú? A ja: Nie, tú už mám. Na to sme sa obe rozosmiali.
Keď som sa však vybrala k pokladni, "musela" som prejsť popri regáli s MH a tam to prišlo. Mali tam nové hybridné MH a ja som sa zamilovala do ducho-morskej panny. Vždy som si myslela, že moja príšerka bude Jinafire alebo nejaká mačička, ale zmenila som názor.

Na fotke to až tak nevidieť, ale v skutočnosti je očarujúca....

Celá séria


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....