nedeľa 1. februára 2015

Barbie Basics 2.1/2.5*04 - Celesté

Hneď na úvod poviem, že úvod bude dlhý, takže kto nemá chuť čítať, môže rovno preskočiť na fotky 😎
Priznám sa, že keď som si zaumienila, že raz budem mať doma všetky Barbie Basics, myslela som si, že to nebude možné, hlavne kvôli cenám tejto série, preto stále nemôžem uveriť, že mám práve Celesté už doma. Niektorí z vás vedia, že to v podstate nie je moja prvá bábika z tejto série. Celesté je však prvá, ktorú už mám doma. Druhá je síce len pár kilometrov odo mňa a pritom taká nedostupná, ale o tom hádam už čoskoro.
Túto bábiku som dlho chodila obdivovať k Ľubovi alebo k Mary. Už dávnejšie som bola rozhodnutá urobiť článok o tejto bábike, nakoniec som bola aj rada, že som ho neurobila, lebo na druhý deň sa zjavila u Gabiky.
Priznám sa, že keď som ju objavila za polovicu jej zvyčajne nehoráznej ceny, chmatla som po nej. Ono cena je vždy trošku znesitelnejšia, ak daný objem máte práve na účte, o tom som sa už neraz presvedčila. Potešila som sa na inzernej fotografii, že má na sebe doplnky z doplnkového setíku práve z tejto série, ktoré sú buď úplne nedostupné alebo sa za takú cenu, že za to si ozaj môžem kúpiť Gold Label bábiku.
Predajkyňa mi však urobila veľké prekvapenie, keď mi k nej za pár dolárov ponúkla ďalšiu kočku z Basics. Aj keď som ju mala, za takú cenu som ju zobrala ako darček pre jeden skvelý tandem zberateliek matka a dcéra, ale o tom zase niekedy nabudúce.

Dosť dlho som hľadala pre túto bábiku meno. Podobne aj Ľubovi aj mne pripomína Salmu Hayek. Chcela som však pre ňu nejaké slávnostné meno. Nakoniec som ostala pri Celesté. Speváčku nemusím, ale meno sa mi páči.

Takto Celesté vyzerala na inzertnej fotografii 😊

Hneď mi bolo jasné, že Celesté dopudtuje v saku a topíku z tohto nádherného doplnkového setíku, z ktorého by sa mi ešte veľmi páčili vysoké čižmy. V tej dobe som ani netušila, že ich síce v hnedej farbe budem čoskoro mať 😊 ale tým už prezdrádzam identitu môjho prvého prírastku v tomto roku

Takto teda Celesté doputovala ku mne

Priznám sa, že aj mne ide do takej stredno až južnej Ameriky. Taká Latino diva.


Sako je úplne úžasné, do toho som sa zamilovala hneď

Ako už bolo povedané predo mnou, z topánočiek opadávajú glitríky eňo-ňuňo, obávam sa, že za pár rokov na nich už nebude ani jeden.


Predajkyňa mi ako darček pribalila ešte pár doplnkov z tejto sady Basics. Konkrétne náramok, svetrík, kabelku a jedny topánočky. To bolo radosti!

Počas prezliekania

Priznám sa, že mi dosť vadí, že z Celestétinho oblečenia a topánok opadávajú trblietky a tak ju mám väčšinou oblečenú takto.




Hoci mám tieto topánočky v štyroch výliskoch, práve tento pár sa jediný normálne obúva aj vyzúva a jednoznačne je u mňa aj vďaka tomu víťaz.






Celesté ukončila moje Basics Goddess a tak som neodolala urobiť pár fotiek všetkých štyroch krások. Veľmi sa mi na nich páči, že je každá úplne iná





Všetky moje Goddess. Zhodou okolností sú všetky zo zberateľských sérií


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....